17. mai

Merk barna

Tryg Forsikring oppfordrer foreldre til å skrive navn og mobilnummer med tusj på barna sine før 17. mai-feiringen i tilfelle de blir borte i folkemengden.

SKRIV: Forsikringsselskapet Tryg oppfordrer foreldre til å skrive navn og telefonnummer på barna sine i tilfelle de blir borte i folkemengden. Her fra feiringen i Bergen. Foto: Bjørnar Morønning / NTB
SKRIV: Forsikringsselskapet Tryg oppfordrer foreldre til å skrive navn og telefonnummer på barna sine i tilfelle de blir borte i folkemengden. Her fra feiringen i Bergen. Foto: Bjørnar Morønning / NTB Vis mer
Publisert

– Ta en vannfast tusj og merk barna med navn og mobilnummer. Skriv det helst direkte på huden på hånden eller underarmen, men inne i klærne eller på et armbånd kan også fungere så lenge det er lett synlig, sier Torbjørn Brandeggen, kommunikasjonsrådgiver i Tryg Forsikring i en pressemelding.

Han ber også foreldre avtale med barna hva de skal gjøre hvis de mister hverandre av syne.

– Ofte finner barn tilbake til der de var, så er man flere voksne som leter kan det være lurt at én blir igjen der barnet forsvant, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer