Mistenkte svindel - vant 14 millioner

- Jeg trodde det var svindel, forteller lottovinneren.

SKEPTISK: Vinneren fra Elverum trodde telefonen fra Norsk Tipping var et svindelforsøk. Foto: Terje Bendiksby / NTB
SKEPTISK: Vinneren fra Elverum trodde telefonen fra Norsk Tipping var et svindelforsøk. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

Det er Norsk Tipping som skriver om den ferske lottovinneren fra Elverum. Mannen hadde ikke sjekket kupongen sin og ble mildt sagt overrasket da telefonen ringte.

- I alle dager, 14,3 millioner kroner, at det går an. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å ta telefonen, for jeg trodde det var svindel, sier han til Norsk Tipping.

Etter at elverumsingen hadde summet seg litt, innrømmet han at det var en spesiell telefon å få.

- Bikkja mi er sjokkert og. Etter å ha fått denne beskjeden kommer jeg garantert ikke til å få sove i natt. Jeg får prøve å puste med magen, fortalte han lattermildt.

Videre delte mannen at han skal bruke gevinsten til å nedbetale gjeld og til boligformål.

Avisa Østlendingen omtalte saken først.

Norsk Tipping har tidligere skrevet om andre som også har mistenkt svindel. En mann fra Fredrikstad ignorerte nemlig telefonene fra Norsk Tipping i to dager.

- Du skjønner, jeg trodde det nummeret dere ringte fra, var noe telefonsvindel eller sånn, så jeg ville ikke svare, fortalte mannen da han skjønte han hadde vunnet 1,2 millioner.

Mannen hadde også vært skeptisk da han sjekket kupongen på Norsk Tippings nettside.

- Det sto at jeg hadde vunnet 1,2 millioner kroner. Det var jo ikke til å tro, så jeg var helt overbevist om at sida var hacka og at det bare var tull. At det går an. Jeg hadde aldri i verden trodd jeg skulle kunne vinne så mye, men det er jo veldig moro, sa Fredrikstad-mannen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer