McDonald's:

Mora raser: - Motbydelig

Tobarnsmora priser seg lykkelig for at hun oppdaget at noe var galt. Nå krever hun en beklagelse fra McDonald's.

GUFFENT: Gemma Kirk-Bonner hevder barnas pommes frites var krydret med noe helt annet enn salt. Foto: Gemma Kirk-Bonner/SWNS/NTB
GUFFENT: Gemma Kirk-Bonner hevder barnas pommes frites var krydret med noe helt annet enn salt. Foto: Gemma Kirk-Bonner/SWNS/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et besøk ved den lokale McDonald's-restauranten fikk tobarnsmora Gemma Kirk-Bonner (35) fra Barrow-in-Furness i England til å se rødt.

Samme dag, onsdag 18. oktober, la 35-åringen ut et bilde på Facebook-profilen sin for å uttrykke sin misnøye.

- Glem leken - nå kommer den med en sigarettstump og aske for ekstra smak. Ringte for å klage, men ble svart på en frekk måte, og personen la på, skrev hun.

Det var lokalavisa The Mail som omtalte saken først. I et intervju med tabloidavisa Daily Mail forteller 35-åringen hva som skal ha skjedd.

Alternativt «krydder»

Kirk-Bonner sier hun kjøpte med to Happy Meal-menyer med «fish fingers» - på norsk kalt fiskepinner - hjem til de to sønnene sine, Caleb (1) og Jackson (3).

- Først ga jeg treåringen ei eske uten å titte oppi. Deretter satte jeg ettåringen i barnestolen og matet ham for hånd, forklarer mora.

Det var idet hun fjernet fiskepinnene fra ettåringens eske for å avkjøle dem at hun oppdaget det alternative «krydderet».

- Det var da jeg la merke til asken og sigaretten i esken. Det var motbydelig. Jeg ble rasende, sier hun.

Prøvde å klage

Hun grøsser bare av tanken på hva som ville skjedd dersom hun hadde gitt den eska til treåringen.

- Han ville jo prøvd å spise det uten å merke noen forskjell, sier Kirk-Bonner.

KOK DEM: Frosne bær importert fra utlandet bør kokes før du spiser de, om ikke kan du bli syk. Video: Embla Hjort-Larsen / Storyblocks. Vis mer

35-åringen hevder overfor lokalavisa at hun forsøkte å klage til den aktuelle restauranten, men at det ikke førte fram.

- Da jeg snakket med noen som presenterte seg som restaurantsjef, beklaget hun ikke - hun bare la på, sier Kirk-Bonner.

Boikotter restauranten

Franchiseeier ved restauranten i Barrow-in-Furness, Mark Blundell, har svart på kritikken, og understreker at mattrygghet er deres øverste prioritet.

- Vi legger stor vekt på kvalitetskontroll, samt å levere høyeste standard til våre kunder i restauranten vår. Vi vil oppfordre kunden til å kontakte kundeservice, slik at vi kan undersøke saken og finne en løsning, sier han.

Kirk-Bonner opplyser at hun nå er i ferd med å formulere en klage til McDonald's hovedkontor.

Tobarnsmora pleier vanligvis å ta med seg sønnene på McDonald's-restauranten hver fredag, men sier at disse besøkene nå utgår fram til hun har fått en ordentlig beklagelse.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer