Mørkredd i skogen?

Den 5 kilo tunge lommelykten Rechargeable Spotlight & Power Pack gir deg mer lys enn du trenger.

BEIST: Du kan skru lykten oppover, og for moro skyld kan du jo tegne Batman-symbolet på lykten.  Foto: Improvementscatalog.com
BEIST: Du kan skru lykten oppover, og for moro skyld kan du jo tegne Batman-symbolet på lykten. Foto: Improvementscatalog.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nettstedet Improvements selger nok denne håndholdte «20 million candlepower» spotlighten mer med strømløse orkanofre i tankene, enn villmarksentusiasten som vil lyse opp halve skogen.

Bruker du refleks? Ta lommelykttesten nå

Du kan justere lykten opp eller ned, og halogenpæra på 120 watt kan settes på høy eller lav styrke, men det beste av alt er at du kan lade mobiler og annen elektronikk via USB-inngangen. Den har også en egen inngang for elektronikk som bruker plugg. Du kan dessuten lade den i bilen.

Noen flere bilder her:

Les også: LED istendefor refleks?

Fem kilo

Produsenten sier den fem kilo tunge spotlighten skal vare i 69 minutter når du bruker den på normal styrke. Så, vekten gjør at dette kanskje er ikke lyskilden du helst drar med på overnattingstur i marka, men den er sikkert fin å ha på hytta når du skal blende ulvene på vei ut til utedoen. Eller når en storm slår ut strømmen hjemme.

Den er på salg akkurat nå til 666 kroner, men med frakt og moms ender du dessverre på 1.542 kroner. Du finner noen lignende alternativer i Norge her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer