Multiverktøy med veldig mye attåt

Produsenten påstår den går på steroider. Men ække det fali, 'a?

UT PÅ LANGTUR? Da kan dette multiverktøyet fra AceCamp være en hyggelig turkamerat, selv om han ser litt spiss ut i kantene. Foto: Produsenten
UT PÅ LANGTUR? Da kan dette multiverktøyet fra AceCamp være en hyggelig turkamerat, selv om han ser litt spiss ut i kantene. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Multiverktøyene passer år 2013 perfekt, tiden hvor et produkt som bare gjør én ting blir stirret rart på i et par minutter, før vi alle beveger oss videre til smartmobiler som kan gjøre 400 ting, TV-er som kan styre varmepumpa, eller gressklippere som kan kjøre deg til hytta.

Med AceCamps multiverktøy blir det alvor. Produsenten påstår den er et slags multiverktøy på steroider. I idrettsverden er det å regne som juks, mens i multiverktøyverden er det et stort pluss, for der finnes ikke dopingkontrollører.

LES OGSÅ: Om et par år kan denne drømmen bli virkelighet

En haug med funksjoner

Verktøyet er først og fremst ment som et hendig overlevelsesprodukt i vid forstand, og inneholder blant annet øks, spade, kompass og, kanskje viktigst av alt, en flaskeåpner.

Foto: Produsenten
Foto: Produsenten Vis mer

Det er spaden som dominerer, ettersom den utgjør utgangspunktet for alt det andre du får med. Den veier 312 gram, og kan utmerket godt (angivelig) brukes til å grave alt fra små «toaletter» i
villmarka, eller en dump til å brenne bål.

I tillegg kommer altså hele 11 ekstrafunksjoner. Saga finner du for eksempel på ene siden av spadebladet, mens den andre siden inneholder øksa. Her er det også hammer, spikerfjerner, skfitenøkkel og flaskeåpneren. Kompasset er festet på enden av håndtaket, og skrur du av endestykket faller det ut enda flere funksjoner.

Hemmeligheter i håndtaket

Inni håndtaket ligger det en liten kniv, fiskeline og -krok, og attpåtil noen fyrstikker. Det åpner opp for endel muligheter på matfronten, selv om de fleste involverer fisk.

AceCamp-multi-vidunderet koster 20 dollar (rundt 121 kroner uten frakt), noe som er spesielt hyggelig for oss nordmenn, ettersom prisen havner under momsgrensa på 200 kroner.

LES OGSÅ: To kjerringråd mot vond skoluktVi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer