Fridager i mai 2021:

Én feriedag gir fem strake

Men dessverre er en av mai-fridagene på lørdag i år.

MAKS I MAI: Planlegg på forhånd, slik at du kan få mest mulig ut av fridagene i mai. Da kan du kanskje bade i Kragerø? Illustrasjonsfoto: Geir Olsen / NTB
MAKS I MAI: Planlegg på forhånd, slik at du kan få mest mulig ut av fridagene i mai. Da kan du kanskje bade i Kragerø? Illustrasjonsfoto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Publisert

Mai er måneden for noen etterlengtede fridager. Selv om en av dem dessverre er på en lørdag i år, kan du likevel få en god langhelg hvis du har en feriedag til overs.

Første mai er på en lørdag i 2021, så den fridagen ryker.

Deretter kommer Kristi Himmelfart torsdag 13. mai, med påfølgende fri mandag 17. som er nasjonaldagen.

Fredag 14. blir derfor inneklemt. Tar du ut fri denne dagen, får du dermed fem sammenhengende fridager.

Den siste fridagen i mai er mandag 24., som er andre pinsedag.

Ikke bare er 1. mai på en lørdag i år - det «forsvinner» også fridager i forbindelse med juleferien, som du kan lese mer om her:

Ettersom det er pandemi og mange restriksjoner ennå, er det begrenset hvor mye vi kan reise rundt foreløpig. Derfor kan det kanskje være fristende for mange å gjøre hus og hage klar for varmere tider. Men det er ikke alt du har lov til å gjøre på helligdager.

Dinside har tidligere skrevet om hva som er tillatt og ikke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer