Test av robotgressklippere: Cramer 1000 og Mc Cullock ROB R1000

Én klar vinner i robotgressklipper-duell

Begge gjør jobben, men den ene er enklere enn den andre - og dermed klar testvinner.

GJØR JOBBEN: Vi tester to prisgunstige robotgressklippere. Den ene er helt ny i Norge og begge har to forskjellige prinsipper å bygge klippere på. Sjekk hvilken som er vår favoritt Vis mer
Publisert

Mange melder om at de skal oppgradere hjem og hager i år fremfor å dra på ferie. Og mens du pusser opp huset inni eller utenpå, kan det kanskje friste at plenen er strøken helt av seg selv.

Det begynner å bli et greit utvalg av robotklippere, men prisen på de mest annerkjente er fortsatt høy dersom de skal klare plener på opp mot 1.000 kvadratmeter. Vi har allerede testet de to rimeligste i markedet. Se link.

Dette er to klippere som ligger midt på treet prismessig.

Mc Culloch er en del av Husqvara og Gardena-familien og det er et kvalitetsstempel. Husqvarna er Norges desidert mest solgte robotgressklipper og er blant de eldste på markedet.

Cramer er et helt nytt merke i Norge og de kommer med en rekke batteriprodukter. Gresstrimmere, motorsager, hekkesaker, gressklippere og løvblåsere står på programmet, og det oppsiktsvekkende er at man bruker 82 Volt batterier.

Cramer 1000

Deres robotgressklipper er av den konvensjonelle typen og overraskende primitiv når den skal settes opp. Dette er ikke maskinen for de som elsker å fordype seg i menyer og funksjoner, men desto bedre for de som bare vil koble den opp og få plenen klippet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer