Nå kan du bestille bensinstasjonspølsa

Circle K lanserer klikk og hent for bensinstasjonsmat.

PØLSEKØ-TRIKSET: Seil forbi pølsekøen med en ny bensinstasjons-tjeneste: Nå kan du bestille pølsa, sjokoladen, snusen og colaen fra mobilen, slik at det er klart for henting når du kommer. Foto: Shutterstock/NTB scanpix
PØLSEKØ-TRIKSET: Seil forbi pølsekøen med en ny bensinstasjons-tjeneste: Nå kan du bestille pølsa, sjokoladen, snusen og colaen fra mobilen, slik at det er klart for henting når du kommer. Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du blir ikke alene dersom du skal ut på veien med bil i sommer, om det er for en lengre eller kortere bilferie. Og om du er på tur med campingvogn eller bobil eller ikke: Sultne mager må mettes.

Er du blant de som hater å stå i kø på bensinstasjonen?

Da kan Circle Ks nylansering kanskje være verdt å sjekke ut:

Nå skal du kunne bestille mat i forkant - og bare plukke det opp ferdigpakket og klart, når du ankommer bensinstasjonen.

Slik fungerer det

I første omgang er det noen utvalgte Circle K-stasjoner som vil tilby «klikk og hent»: Det er snakk om totalt 23 stasjoner i Sør-Norge.

Circle K har tidligere kjørt et prøveprosjekt ved noen få av stasjonene, og dette har vist seg å være såpass vellykket at de nå ruller ut tjenesten ved flere stasjoner. Og om dette også blir en suksess, vil det rulles ut ved alle norske stasjoner.

Du bestiller på nett, hvor du velger hva du vil ha og når og hvor du vil plukke det opp. Betaling skjer også på forhånd, når du bestiller.

Du kan bestille både varm og kald mat og måltider - men også drikke, bakevarer, noen utvalgte kioskvarer og tobakksvarer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.