Nå kan du bestille bensinstasjonspølsa

Circle K lanserer klikk og hent for bensinstasjonsmat.

PØLSEKØ-TRIKSET: Seil forbi pølsekøen med en ny bensinstasjons-tjeneste: Nå kan du bestille pølsa, sjokoladen, snusen og colaen fra mobilen, slik at det er klart for henting når du kommer. Foto: Shutterstock/NTB scanpix
PØLSEKØ-TRIKSET: Seil forbi pølsekøen med en ny bensinstasjons-tjeneste: Nå kan du bestille pølsa, sjokoladen, snusen og colaen fra mobilen, slik at det er klart for henting når du kommer. Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du blir ikke alene dersom du skal ut på veien med bil i sommer, om det er for en lengre eller kortere bilferie. Og om du er på tur med campingvogn eller bobil eller ikke: Sultne mager må mettes.

Er du blant de som hater å stå i kø på bensinstasjonen?

Da kan Circle Ks nylansering kanskje være verdt å sjekke ut:

Nå skal du kunne bestille mat i forkant - og bare plukke det opp ferdigpakket og klart, når du ankommer bensinstasjonen.

Slik fungerer det

I første omgang er det noen utvalgte Circle K-stasjoner som vil tilby «klikk og hent»: Det er snakk om totalt 23 stasjoner i Sør-Norge.

Circle K har tidligere kjørt et prøveprosjekt ved noen få av stasjonene, og dette har vist seg å være såpass vellykket at de nå ruller ut tjenesten ved flere stasjoner. Og om dette også blir en suksess, vil det rulles ut ved alle norske stasjoner.

Du bestiller på nett, hvor du velger hva du vil ha og når og hvor du vil plukke det opp. Betaling skjer også på forhånd, når du bestiller.

Du kan bestille både varm og kald mat og måltider - men også drikke, bakevarer, noen utvalgte kioskvarer og tobakksvarer.

– Ved å planlegge innkjøpene på forhånd, slipper kunden å vente på at maten skal bli laget. Da vil det også bli mindre kø og færre folk inne i butikken samtidig, noe som er positivt med tanke på dagens smittesituasjon, sier Mia Cathrine Tveit Stoknes, leder innen kategori og butikkutvikling i Circle K Norge.

Flere med mat og takeaway langs veien

Det er ikke bare bensinstasjonene som serverer mat langs norske veier. Det finnes også mange mindre og kanskje mer ukjente serveringssteder, som kanskje krever at du svinger litt utenom hovedveien men som kan være verdt avstikkeren med tanke på produktet du får servert - dersom du har tid.

Circle K er heller ikke det eneste «serveringsstedet» som tilbyr forhåndsbestilling for avhenting ved ankomst:

Også hurtigmatkjedene Burger King og Max har hatt dette som en tjeneste lenge.

Gjør matkupp

Det er også muligheter for å gjøre et priskupp på mat langs veien, samtidig som du gjør miljøet en tjeneste ved å kutte matsvinnet.

Tjenesten «Too good to go» formidler matsalg fra både hoteller, restauranter, bensinstasjoner, bakerier og andre, når det nærmer seg stengetid, til en rabattert pris.

Dinside har testet Too good to go både i Norge og i utlandet (London) - med veldig gode erfaringer.

I stedet for at serveringsstedene sender matvarene som er til overs ved stengetid, i søpla, selger de dem ut til en lavere pris mot slutten av dagen.

Både Circle K, Shell, Narvesen, 7-Eleven, Deli de Luca, Rema 1000, Joker, Coop og mange andre, er med og tilbyr mat til sterkt reduserte priser:

Eksempelvis kan du få en forundringspose hos Esso/Deli de Luca for 39 kroner, som opprinnelig ville kostet deg 117 kroner.

Du kan enkelt se hva som er til salgs i området der du befinner deg, i appen. Der kan du også bestille og betale - og så er det bare å plukke det opp i det angitte tidsrommet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer