Garmin lanserer Fenix 7-serien

Nå trenger du ikke velge

Både solcellelading og safirglass tilgjengelig samtidig.

NY GENERASJON: Nå er Garmin Fenix 7-modellene her. Foto: Garmin
NY GENERASJON: Nå er Garmin Fenix 7-modellene her. Foto: Garmin Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg to år siden vi testet Garmin Fenix 6X Pro , som vi gav svært gode skussmål på DinSide.

Nå har Garmin nettopp trukket sløret av den syvende generasjonen Fenix-klokker, med modellene 7S, 7 og 7X.

Mens du i den forrige generasjonen måtte velge mellom safir-glass (svært ripebestandig) eller solcelleteknologi for bedre batteritid, finnes de nye klokkene i «solar sapphire»-varianter, altså der du får begge disse egenskapene samtidig.

Ellers hevder Garmin å bruke kostbare materialer på disse klokkene - ved siden av safir brukes også titan i konstruksjonen på de gjeveste utgavene.

Tre størrelser

De tre modellene er som før i ulike størrelser. 7S-modellen har diameter på 42 mm, 7-modellen 47 mm og 7X-modellen 51 mm.

I tillegg til de tradisjonelle knappene rundt urkransen for betjening av treningsklokka har nå også skjermen blitt berøringsfølsom.

5 uker batteritid

Den største modellen, Fenix 7X, kan med solcellelading by på opptil fem ukers batteritid i smartklokkemodus og drøye fem døgn med kontinuerlig bruk av GPS.

Den skiller seg også fra de andre modellene ved at den leveres et forholdsvis sterkt flerfarget LED-lys som du kan bruke som lommelykt for eksempel når du setter opp telt, eller som kan skifte mellom rødt og hvitt lys avhengig av armens posisjon når du løper på kveldstid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer