Middag:

Nettet koker: - Hva f***!

Den nye retten til restauranten Street Urchin vekker stor oppsikt.

IKKE LENGER I TOPPEN AV ET TRE: Her endte Nøtteliten sine siste dager. Foto: Street Urchin
IKKE LENGER I TOPPEN AV ET TRE: Her endte Nøtteliten sine siste dager. Foto: Street Urchin Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En restaurant i Manchester vekker stor oppsikt.

Årsaken er at restauranten, Street Urchin, har begynt å servere fritert ekorn.

Ekornet serveres på en seng av det restauranten beskriver som en «kremaktig pulled svineknoke-stuing, krutonger av hasselnøttbrød, og brennesle-pesto».

Prisen for ekornretten er 22,50 pund, altså 290 kroner.

- Det har mye smak, smøraktig tekstur, og er vilt, frittgående kjøtt, sier restaurantens eier, Rachel Choudhary, til Manchester-avisa The Manc.

- Veldig godt

Choudhary, som driver restauranten sammen med ektemannen Kevin Choudary, hevder at retten er svært populær.

- Vi lette etter noe nytt til menyen. Kev snakket med leverandøren vår, og spurte tilfeldigvis om de hadde noen gråekorn. Det hadde de heldigvis, sier hun til Manchester-avisa The Manc.

Hun sier at alle de ansatte smakte på retten da den ble satt opp på menyen.

- Flesteparten syntes at det var veldig godt, påstår hun.

Spises som kyllingvinger

Restauranteieren innrømmer at hun var svært usikker på om restaurantgjestene kom til å bestille fritert ekorn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer