William Tuttle Foundation:

Nettet koker: Revet vekk

Skjønnhetsproduktet ble utsolgt på få dager.

REVET VEKK: Dette produktet ble revet vekk i løpet av få dager, alt på grunn av ett TikTok-innlegg. Foto: Produsenten
REVET VEKK: Dette produktet ble revet vekk i løpet av få dager, alt på grunn av ett TikTok-innlegg. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert

At sosiale medier og influensere har en voldsom kraft over markedet, har vi sett beviser på gang på gang.

Tidligere har TikTok vært ansvarlig for at både parfymer og lamper har blitt utsolgt fra norske butikker.

- Ingen forteller deg dette

Nå har et nytt produkt gått superviralt - og det på rekordtid.

Det er bare litt over to uker siden Kevin Kodra først satte søkelys på den hittil ukjente foundationen i et TikTok-innlegg.

- Jeg kommer til å bli utfryst av hver eneste sminkør som finnes etter denne videoen, men jeg bryr meg ikke. Det finnes en foundation som alle kjendissminkører har, som ingen forteller deg om, forteller han.

- En hellig gral

Foundationen han snakker om, kommer fra merket William Tuttle, og har ikke vært solgt i vanlige parfymerier og butikker.

@kevikodra This is a holy grail to EVERY celebrity makeup artist, no questions asked!! #fyp #makeup #makeupartist #beauty #beautyhacks #makeuptutorial ♬ Elevator Music - Bohoman

Tuttle jobbet som kjendissminkør fra 40- til 80-tallet, og ledet sminkeavdelingen hos Metro-Goldwyn-Mayer Studios i over 30 år.

Etter at han sluttet, lagde han seg sitt eget sminkemerke med krembaserte foundation og andre sminkeprodukter. Produktet er med andre ord ikke nytt, men har ikke vært et kjent navn for allmennheten - før nå.

BAKTERIEBOMBE: De populære sminkesvampene er i følge hudlege en sopp og bakterie-bombe. likevel bruker mange den skittene svampen i ansiktet, hver dag. Video: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

- Denne foundationen er som en hellig gral for sminkører. De bruker denne, avslører Kodra, som også jobber som sminkør.

- Enorm respons

Et Google-søk avslører at foundationen selges hos en håndfull butikker på nett, men ingen av dem hadde den på lager da DinSide sjekket.

Hittil har 1,2 millioner sett videoen - og nå har «William Tuttle» begynt å få bein å gå på på det sosiale mediet.

Flere tiktokere rapporterer nå om at foundationen er utsolgt «overalt». Alcone Company, som er en av dem som fører produktet, skriver følgende:

- Det har vært en så enormt stor respons på den virale videoen, og alle er så gira etter å få den, at vi er utsolgt, skriver de i en e-post.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer