Nettet koker: - Sinnssykt

- En frustrerende opplevelse.

TEIP: Ally Shapiro måtte teipe sikkerhetsbrosjyren til vinduet ettersom vindusskjermen var defekt. Foto: Skjermdump/TikTok
TEIP: Ally Shapiro måtte teipe sikkerhetsbrosjyren til vinduet ettersom vindusskjermen var defekt. Foto: Skjermdump/TikTok Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En av årsakene til at vindusplassene på fly er så populære, er muligheten til å nyte utsikten og å se verden fra et annet perspektiv enn man kanskje er vant til.

Men noen ganger kan det også friste med litt skygge og pause fra sola, og vanligvis kan du dra ned vindusskjermen for å stenge sola ute.

Det var ikke bare-bare for amerikaneren Ally Shapiro på en flygning fra Nice i Frankrike til New York i USA. Vindusskjermen hennes fungerte nemlig ikke, og beskjeden hun fikk fra en kabinansatt var at hun kunne teipe fast sikkerhetsbrosjyren i stedet.

En mann er pågrepet og flere sendt til sykehus etter at flydøra ble åpnet under flyvning i Sør-Korea fredag 26. mai. Reporter: Edward Stenlund. Video: Twitter Vis mer

Fikk den ikke ned

Flere amerikanske medier har omtalt hendelsen, deriblant New York Post.

På TikTok har Shapiro lagt ut en video som har over 4 millioner visninger. Der viser hun hvordan hun teiper arket fast til vinduet ved setet sitt for å holde sola ute.

- Når du betaler for en ekstremt dyr flybillett på en flygning som er 8 timer lang, forventer man at vindusskjerm er inkludert. De tilbød meg teip og (ironisk nok) sikkerhetsbøker så jeg kunne teipe det selv, skriver Shapiro på TikTok og fortsetter:

@allyshaps When you pay for an extremely expensive international flight thats 8 hours long you would think a window shade would be included…they offered me tape and safety books (ironically) so i could tape it myself. I used to be a very loyal delta customer, but this was just insane. They made us remove it before landing because management would be upset…shouldnt they be upset for having a broken window and not letting us switch seast?! #delta #deltafail #airplanetiktok @delta ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

- Jeg pleide å være en veldig lojal Delta-kunde, men dette var bare sinnssykt. Før landing ba de oss om å fjerne det for at ikke ledelsen skulle bli sure, men burde de ikke være sure for å ha et ødelagt vindu og ikke la oss bytte sete?

Etter flyturen tok hun kontakt med flyselskapet som ikke ville refundere henne prisen på flybilletten, som ifølge Shapiro var 2000 dollar, drøyt 20 000 kroner, men hun ble i stedet tilbudt 15 000 flybonuspoeng.

Livet går videre

I en oppfølgervideo forteller Shapiro at det var en frustrerende opplevelse, men at livet går videre.

- Jeg kommer nok til å fly Delta igjen, men det ville være hyggelig om noen fra Delta tok kontakt med meg etter at 4 millioner personer har sett videoen, sier hun i videoen.

Delta har så langt ikke kommentert saken.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer