Ny endring

Vinmonopolet jobber med ny løsning for kundene.

LEGITIMASJON: Det jobbes med å få på plass den nye løsningen før jul. Foto: NTB
LEGITIMASJON: Det jobbes med å få på plass den nye løsningen før jul. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå jobbes det med å få på plass en løsning slik at man kan legitimere seg digitalt hos Vinmonopolet.

- Vi ønsker at kundene våre raskest mulig skal få mulighet til å legitimere seg digitalt, sier presseansvarlig Jens Nordahl i Vinmonopolet til NRK.

- Jeg bekrefter at vi jobber med å få på plass en løsning før jul, også gjenstår det å se om det lar seg gjøre, fortsetter han.

I en tidligere versjon av saken skrev vi at man skal bruke digitalt førerkort for å legitimere seg. Slik blir det imidlertid ikke foreløpig.

- Det medfører riktighet at vi jobber med en løsning for at kundene våre kan identifisere seg digitalt hos oss, og vi håper å kunne tilby dette i løpet av første halvår 2024. Det medfører imidlertid ikke riktighet at det er digitalt førerkort. Inntil vi er 100 prosent sikre på at digitale førerkort ikke kan forfalskes, kan ikke kundene våre bruke dette som gyldig legitimasjon i våre butikker, skriver Nordahl i en epost til DinSide.

Feilen ble rettet klokka 14.51.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer