Streamy

Ny strømmetjeneste for kulturarrangementer

Streamy er en ny tjeneste som arrangerer konserter og andre kulturarrangementer du kan strømme digitalt - fra sofakroken - eller bivåne i klassisk drive in-stil.

GOD STEMNING: Klovner i Kamp er de første som skal ha konsert gjennom Streamy-plattformen. Foto: Anton Soggiu
GOD STEMNING: Klovner i Kamp er de første som skal ha konsert gjennom Streamy-plattformen. Foto: Anton Soggiu Vis mer
Publisert

På grunn av restriksjonene som er kommet på grunn av coronaviruset, er det tøffe tider for norsk kultur- og uteliv. Norske scener og lokaler landet rundt står tomme, og en løsning for noen musikere har vært å sende direktesendte konserter fra eget hjem.

Som en videreutvikling av dette fenomenet har det nå kommet en ny strømmetjeneste som ønsker å bli en viktig aktør innen konsert- og kulturstrømming - også etter coronasituasjonen er over.

Streamy arrangerer og selger billetter til direktesendte konsertstrømmer, og er en plattform som prøver å samle hele underholdningsbransjen på ett sted.

- Streamy er et langsiktig og bærekraftig konsept, og selv om det finnes masse kult du kan strømme ute på nettet mener vi at det ligger store muligheter i konsertstrømmer med betalingsmur, forteller Pia Nordskaug i Streamy til Dinside.

Med betalingsmuren kommer nemlig et ansvar, forklarer Nordskaug.

- Det dukker opp mange tilbud der det er mulig å vippse artisten, gjerne til et veldedig formål, og det er vel og bra det, men det bærer preg av en slags unntakstilstandsløsning. Vi er opptatt av at dette konseptet skal være en løsning, også for fremtiden etter unntakstilstanden har gitt seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer