Strømmetjenesten Strim

Ny strømmetjeneste vil erstatte TV-pakken din

Slik skal de «ta» Netflix.

STRIM: Dette er en norsk strømmetjeneste som samler flere kanaler og løsninger i én app. Foto: Martin Kynningsrud Størbu.
STRIM: Dette er en norsk strømmetjeneste som samler flere kanaler og løsninger i én app. Foto: Martin Kynningsrud Størbu. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Strim er navnet på den norske strømmetjenesten som samler flere kanaler og løsninger under ett. Bak tjenesten står RiksTV som har fått en rekke kanaler og tjenester med på laget, og kundene får tilgang til innhold fra TV 2, TVNorge, Disney, BBC, Discovery, Matkanalen, Paramount+ og HBO Nordic, avhengig av hvilken pakke de velger.

– Dette er bare starten. Etter hvert regner vi med å få enda flere innholdsleverandører på plass, sier leder for Strim, Rune Åsprang, i en pressemelding.

Tilgjengelig som app

Med Strim-appen på iOS, Apple TV og Android kan man strømme tusenvis av filmer, serier og TV-programmer, men også direkte-TV fra flere av de største kanalene i Norge. I tillegg til egne apper, kan man også strømme Strim i nettleseren på PC.

– Strim er en satsing som først og fremst er rettet mot de som ikke har eller ikke lenger bruker tradisjonelle TV-pakker. I det norske markedet har det manglet gode alternativer for de som ønsker en strømmetjeneste som samler godt og populært innhold fra flere innholdsprodusenter. Alle de hundretusenvis som velger bort tradisjonelle TV-pakker har i dag fått et alternativ som vi mener skal bite fra seg i konkurransen mot andre strømmetjenester. Strim er TV-frihet, sier Åsprang i pressemeldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer