Polar Grit X

Ny toppklokke fra Polar

Har selskapets nyttige Smart Coaching-funksjoner og flere nyheter.

POLAR GRIT X: Finske Polar lanserer en ny sportsklokke. Foto: Polar
POLAR GRIT X: Finske Polar lanserer en ny sportsklokke. Foto: Polar Vis mer
Publisert

Den finske produsenten av avanserte treningsklokker, Polar, utfordrer Garmin med lanseringen av Polar Grit X – en klokke laget for utendørsentusiasten.

I en pressemelding opplyser selskapet at Grit X er designet for å tåle de tøffeste forhold og har amerikansk militær standard (MIL-STD-810G), men har samtidig også en lav vekt på 64 gram.

Polar Grit X har de samme Smart Coaching-funksjonene som ble lansert med Polar Ignite i fjor sommer, som Løpskraft, FitSpark, Nightly Recharge, Sleep Plus Stages, Running Power, Serene og Training Load Pro, og har noen spennende nyheter i FuelWise, Hill Splitter og støtte for ruteplanleggeren Komoot.

Få næringstips

FuelWise er en Polar-nyhet som skal gi brukeren skreddersydde og automatiske påminnelser om næring og påfylling av vann som kreves for å opprettholde energi og væskebalanse gjennom øktene.

Hill Splitter oppdager og leverer detaljert rapport om oppover- og nedoversegmenter gjennom treningsøkta. Ifølge Polar vil utøverne få bedre oversikt i intensiteten i treningen deres og lære dem hvordan de skal øke tempoet på forskjellige stadier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer