Polar Grit X

Ny toppklokke fra Polar

Har selskapets nyttige Smart Coaching-funksjoner og flere nyheter.

POLAR GRIT X: Finske Polar lanserer en ny sportsklokke. Foto: Polar
POLAR GRIT X: Finske Polar lanserer en ny sportsklokke. Foto: Polar Vis mer
Publisert

Den finske produsenten av avanserte treningsklokker, Polar, utfordrer Garmin med lanseringen av Polar Grit X – en klokke laget for utendørsentusiasten.

I en pressemelding opplyser selskapet at Grit X er designet for å tåle de tøffeste forhold og har amerikansk militær standard (MIL-STD-810G), men har samtidig også en lav vekt på 64 gram.

Polar Grit X har de samme Smart Coaching-funksjonene som ble lansert med Polar Ignite i fjor sommer, som Løpskraft, FitSpark, Nightly Recharge, Sleep Plus Stages, Running Power, Serene og Training Load Pro, og har noen spennende nyheter i FuelWise, Hill Splitter og støtte for ruteplanleggeren Komoot.

Få næringstips

Dette er Polar Grit X. Foto: Polar
Dette er Polar Grit X. Foto: Polar Vis mer

FuelWise er en Polar-nyhet som skal gi brukeren skreddersydde og automatiske påminnelser om næring og påfylling av vann som kreves for å opprettholde energi og væskebalanse gjennom øktene.

Hill Splitter oppdager og leverer detaljert rapport om oppover- og nedoversegmenter gjennom treningsøkta. Ifølge Polar vil utøverne få bedre oversikt i intensiteten i treningen deres og lære dem hvordan de skal øke tempoet på forskjellige stadier.

Komoot er et tjeneste der brukere kan opprette og planlegge ruter enten de sykler på vei eller i terrenget, eller går turer i fjellet. Dataene kan du synkronisere mot blant annet nye Polar Grit X for navigering direkte på klokka.

Polar har også gjort værvarsel mer tilgjengelig på treningsklokka «for enklere planlegging og oppdatering underveis når forholdene endrer seg» .

Reimer blir tilgjengelig i flere farger som grønn, blå, rød og hvit.
Reimer blir tilgjengelig i flere farger som grønn, blå, rød og hvit. Vis mer
Reimer blir tilgjengelig i flere farger som grønn, blå, rød og hvit.
Reimer blir tilgjengelig i flere farger som grønn, blå, rød og hvit. Vis mer

Lanseres nå

Pressemeldingen går ikke i detalj på spesifikasjonene til Grit X, men avslører at klokka vil ha en batteritid på 40 timer ved kontinuerlig trening med GPS og pulsmåling fra håndleddet, og opptil 100 timer via flere strømsparingsalternativer.

Urkassa er på 47 millimeter, som gjør at den er rundt samme størrelse som Polar Vantage V med 46 millimeter, mens skjermen måler 1,2 tommer og har en oppløsning på 240 x 240 piksler.

Polar Grit X blir tilgjengelig i dag og har en veiledende pris på 4599 kroner.

Vi kommer tilbake med test av Polar Grit X.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer