Garmin Fenix 6

Ny toppmodell fra Garmin får solcellelading

Garmin introduserer Fenix 6-serien med tre multisportklokker.

GARMIN FENIX 6: De nye toppmodellene til Garmin. Fra venstre: Fenix 6S, Fenix 6 og Fenix 6X. Foto: Garmin
GARMIN FENIX 6: De nye toppmodellene til Garmin. Fra venstre: Fenix 6S, Fenix 6 og Fenix 6X. Foto: Garmin Vis mer
Publisert

I forkant av teknologimessen IFA, som sparkes i gang neste uke, introduserer multisportkjempen Garmin Fenix 6-serien med tre nye, avanserte treningsklokker.

Serien består av Fenix 6S, Fenix 6 og Fenix 6X, og er dermed direkte oppfølgere til fjorårets Fenix 5 Plus-serie.

Fenix 6X Solar

Flaggskipet er Fenix 6X Pro Solar med solcellelading. Glasset består av en gjennomsiktig linse, døpt Power Glass, som fanger lysstråler og lader opp klokken.

Solcelleladingen kan forlenge batteritiden på Fenix 6X Pro Solar med opptil tre dager, fremkommer det av pressemeldingen. Det vil si i så fall gi multisportklokken opptil 24 dager brukstid mellom hver lading i smartklokkemodus. I GPS-modus er batteritiden på rundt 15 timer.

«Med solcellelading i den nye fēnix 6X Pro Solar, tilføres en ny innovativ funksjon i fenix-serien og således økt batterilevetid. I tillegg til solarteknologi har vi gitt fenix 6 større skjermer og forbedrede funksjoner for å møte etterspørselen fra idrettsutøvere og friluftsentusiaster», sier Dan Bartel i Garmin i en pressemelding.

Fenix 6X har for øvrig en skjerm på hele 1,4 tommer, men med en urkasse på 51 millimeter kan det bli en modell som er i overkant stor for mange.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.