Ny uke, ny måte å finne opp hjulet på

Dette er firkantet.

UNIK DESIGN: Dette Kickstarter-prosjektet har høstet mye ros i pressen, som for en gangs skyld mener det er hold i utsagnet om "å finne opp hjulet på nytt." Foto: Sharkwheels.com
UNIK DESIGN: Dette Kickstarter-prosjektet har høstet mye ros i pressen, som for en gangs skyld mener det er hold i utsagnet om "å finne opp hjulet på nytt." Foto: Sharkwheels.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nei, det er ikke 1. april og inspirasjonen er heller ikke hentet fra Donald-historien Eggemysteriet (om den bortgjemte dalen hvor alt er firkantet). Rullebrett-dekkene Shark Wheel er ikke helt firkantede, men består av tre tynne, kubeformede hjul med runde kanter som er satt sammen som en spiral. Dermed ser de firkantede ut fra siden, mens du forfra vil se at de ruller rundt som helt vanlige hjul.

Her har noen laget en sykkel som spretter over hindringene

Ruller kjappere

Produsenten hevder at designet til Shark Wheel gjør at de ruller kjappere og gir et bedre grep på underlaget enn vanlige hjul. Rullemotstanden er mindre og de gir visstnok bedre balanse på et skateboard, alt på grunn av en større bredde enn vanlige hjul og et design som gir mindre friksjon i møte med bakken.

Bra i regn

Sporene i dekkene gjør at de visstnok skal fungere godt når det regner, og det unike mønstret får vekk vann, grus og sand på en mye mer effektiv måte enn vanlige hjul, som vil slite med vannplaning og humpete kjøring i mye større grad.

Mørkere tider: Slik blir du sett på en helt ny måte

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer