Actionkamera test: DJI Osmo Action Vs. GoPro Hero 7 Black

Ny utfordrer: Nesten perfekt!

GoPro har vært markedslederen blant actionkameraene i godt over ti år. Nå utfordrer DJI med Osmo Action. Dinside måtte teste om den er tøff nok til å overta tronen.

ACTIONKAMERA-DUELL: Giganten GoPro Hero 7 Black har endelig fått skikkelig konkurranse. DJI Osmo Action er et svært godt alternativ til GoPro. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

GoPro kom på markedet med sitt første actionkamera allerede i 2006. Det ble umiddelbart en salgsuksess. Et digitalkamera lite nok til å ta med over alt, og som var nærmest uknuselig. Det var rimelig priset, og med et bildekvalitet som var overlegen i forhold til mobiltelefonkameraer på den tiden. Slagordet til GoPro inspirerte en hel ungdomsgenerasjon til å bli ekstremsportsutøvere: «Be a hero» (Vær en helt).

GoPro har vært markedsledende siden. Mange har prøvd seg, men ingen har klart å få samme fotfeste i actionkamera-markedet som GoPro. Inntil nå.

DJI har etablert seg som en av verdens mest populære droneprodusenter. I likhet med GoPro vet de hva som skal til for å lage et produkt som kan brukes av amatører for å oppnå et profesjonelt resultat. DJI har virkelig gjort hjemmeleksa si. GoPro har sovet i timen på enkelte områder, og det har DJI fått med seg.

Slik testet vi

Vi har testet fra et amatørperspektiv. Det vil si: Vi har ikke filmet med innstillinger som krever ekstra arbeid i etterkant. Vi har heller ikke bearbeidet filmene eller bildene til saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer