Test av trillebager

Omfavner trillebagen

Det gjør et svensk par som er under 30 år, og som ikke skammer seg av å ta med trillebag på matbutikken. Omfattende test viser hvilke trillebager som er best, enten du er ung eller moden.

TRILLEMAFIAEN: Tør du å ta med en slik på neste handletur? Det er flere fordeler med den elskede og hatede trillebagen. I saken under kan du se hvilken tralle som er best i test, og få kiropraktorens beste tips til frakt av tunge matvarer. Foto: Klaus Hahn
TRILLEMAFIAEN: Tør du å ta med en slik på neste handletur? Det er flere fordeler med den elskede og hatede trillebagen. I saken under kan du se hvilken tralle som er best i test, og få kiropraktorens beste tips til frakt av tunge matvarer. Foto: Klaus Hahn Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Vi får med oss mye mer, og siden vi ikke har bil, er den perfekt. Det er flere i vår bekjentskapskrets som har en også, og jeg ga faktisk en i fødselsdagspreasang til ei venninne nylig. Hun bruker den hver dag.

Dette forteller Isabelle Friberg til svenske Testfakta. Hun bor sammen med kjæresten Sixten Engqvist i Stockholm. Det hun snakker om er trillebagen.

Du forbinder kanskje trillebag på matbutikken med eldre damer, men både Friberg og Engqvist er under 30 år, og som storbyboere uten bil, kommer shoppingvognen svært godt med i hverdagen. De har hatt trillebagen for hånd i mange år allerede.

Venter på Louis Vuitton

Ingeborg Heldal, redaktør i motemagasinet KK, kan ikke si noe om hvorvidt trillebager på butikken kan bli den neste trenden også blant de yngre i Norge.

– Jeg har imidlertid ei slik tralle på hytta som jeg bruker på harryhandel, sier Heldal til DinSide.

– Men vi skal ikke se bort fra at det plutselig kommer handletralle fra Louis Vuitton, og da skal alle ha, sier hun med glimt i øyet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer