Oppblåsbare truger

Blås opp trugene og flyt på snøen.

SPRETTENT: De oppblåsbare trugene veier under ett kilo i nedpakket tilstand. Foto: SMALLFOOT.EU
SPRETTENT: De oppblåsbare trugene veier under ett kilo i nedpakket tilstand. Foto: SMALLFOOT.EU Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Havner du ofte i dyp snø, men kvier deg for å pakke med deg tunge truger på tur? Da er kanskje dette trugene du leter etter.

Les også: En helt ny norsk truge

Lette og portable

En gjeng bulgarske vintersportsentusiaster har lansert Small Foot, en annerledes type truger.

Disse trugene er nemlig oppblåsbare.

Nedpakket i de to posene som følger med, veier trugene under ett kilo. Posene kan du feste til sekken din eller spenne rundt livet. Når du trenger trugene, er det bare å pakke dem ut og blåse dem opp med den lille pumpen som følger med. Ifølge produsenten tar dette mindre enn tre minutter. Så er det bare å snøre på seg trugene og labbe i vei.

Flyt på snøen

Å ha to små gummiflåter spent fast til bena høres kanskje noe glatt ut, men det har bulgarerne tenkt på: Trugene er designet slik at skoene du har på deg vil ha solid kontakt med bakken, men du flyter på snøen fordi du er festet i «flåtene» du har rundt føttene.

I tillegg leveres trugene med pigger som kan festes i bindingene inni trugene. Du får dermed både godt grep samtidig som du unngår å synke ned i dypsnøen. Trugene er laget spesielt med tanke på snowboardere som holder på med off-piste og løssnøkjøring, men er også beregnet for bruk i nødsituasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer