McDonald's-burgere:

Opprør: McDonald's endret Big Mac

Flere klassiske burgere blir forandret, og kunder raser over det.

ENDRER KLASSIKEREN: McDonald's i USA gjør endringer på de klassiske burgerne sine. Det skaper furure. Foto: Jam Press/McDonald's
ENDRER KLASSIKEREN: McDonald's i USA gjør endringer på de klassiske burgerne sine. Det skaper furure. Foto: Jam Press/McDonald's Vis mer
Publisert

For mange kunder er de klassiske burgerne til McDonald's nærmest hellige. Likevel må amerikanske kunder belage seg på forandringer.

Ifølge nyhetsbyrået Jam Press har nemlig McDonald's i USA innført endringer på hvordan de lager de klassiske burgerne sine.

- Jeg hater løk

Det gjelder burgerne Big Mac, McDouble, klassisk cheeseburger, dobbel cheeseburger og hamburgeren.

Fra nå av vil burgerne bli stekt med løken oppå, noe som skal gi burgeren mer smak. Dette får kunder til å frese av sinne.

Den nye vrien er introdusert i restauranter i byer som Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Seattle Denver, Salt Lake City, Tucson, Portland, Oregon og Sacramento.

Beslutningen har ikke blitt tatt godt imot i kommentarfeltene:

- Jeg hater løk, og jeg er bekymret for McDonald's nye planer om å steke løken oppå burgeren mens den ligger på grillen, skriver én.

- Kan ikke spise der

- Jeg tåler virkelig ikke løk. Jeg blir syk innen 15 til 20 minutter. Så da jeg hørte om den nye oppskriften til McDonald's, var min første tanke at jeg ikke lenger kan spise burgere der, skriver en annen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer