Salami med lakrissmak:

Overrasker med ny smak

Flere produsenter har begynt å benytte lakris som smakstilsetning i pålegg. Grilstad mener deres Jubelsalami med lakrissmak foreløpig har blitt godt mottatt.

PÅ VEI: En ny versjon av Jubelsalami er på vei inn i butikkhyllene. Den vil være tilgjengelig i butikk frem til påske. Foto: Privat
PÅ VEI: En ny versjon av Jubelsalami er på vei inn i butikkhyllene. Den vil være tilgjengelig i butikk frem til påske. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange er godt kjent med pålegget Jubelsalami fra Grilstad. I disse dager prøver de seg med en ny variant - Jubelsalami tilsatt lakrissmak.

– I en tid med hjemmekontor og få muligheter til nye opplevelser ønsket vi å overraske øyet og ganen med en god og litt «gæren» smak, skriver merkevaresjef Kajsa Kristensen i en epost til DinSide.

Hun forteller videre at de prøvde ut flere forskjellige varianter, deriblant ingefær, trøffel, fennikel og chili, men at lakris tok en knepen seier hos «salami-ekspertisen» internt i Grilstad.

– Markedsføring

Kokk og Dagbladets matskribent, Christopher Sjuve, mener dette er ren markedsføring, og at det handler om å skape oppmerksomhet rundt et allerede kjent produkt.

– Dette er den ene store, kjente strategien som brukes med sterke merkevarer. Vi har sett det mange ganger før. Det er derfor vi plutselig får makrell i tomat med chilli og sånt, forteller han - og legger til:

- Det er et desperat grep for å få oppmerksomhet.

Sjuve har også tidligere skrevet om temaet på Dagbladet Mat, under overskriften « Dårlige nyheter: - Vi trenger ikke ny makrell-i-tomat»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer