1. mai:

På lørdag er det stengt

Husk å handle inn til helgen tidlig.

UNNGÅ STENGTE DØRER: Gjør unna helgehandlingen torsdag eller fredag. Foto: Jil Yngland / NTB
UNNGÅ STENGTE DØRER: Gjør unna helgehandlingen torsdag eller fredag. Foto: Jil Yngland / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tenkt deg på butikken eller vinmonopolet på lørdag? Det må du få gjort unna torsdag eller fredag. Lørdag er nemlig 1. mai og alt er stengt, med unntak av de såkalte Brustad-buene.

Kom alene

Dermed kan det fort bli litt ekstra kø utenfor butikkene nå før helgen. En ekstra faktor er smittevernreglene, som gjør at køene blir lengre enn vanlig. Få unna handlingen tidlig og skriv handleliste, er rådet fra Vinmonopolet før helligdagene i mai.

- Når situasjonen er som den er og har vært det i over et år, har vi oppfordret kundene til å handle tidlig. Vi har laget noen trafikklys på nettsidene, hvor kundene kan gå inn og se når det er minst kunder i butikken, sier kommunikasjonsrådgiver i Vinmonopolet, Hege-Lill Hagen Ask til DinSide.

- Tidlig i uken og tidlig på dagen er det færre kunder. Vi oppfordrer kundene til å handle på tider der det ikke er så mye folk. Kom gjerne alene. Kommer du på en tid hvor det er mye folk, prøv å være rask. Kundene har vært kjempeflinke til å endre handlemønster, sier hun.

Er du inne i tide?

Og hvordan er det å få handlet hvis du fortsatt befinner deg inne på Vinmonopolet i det gitteret går ned? Får du betalt for varene i kurven, eller må du legge dem fra deg og gå ut tomhendt?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer