På tre hjul gjennom flyplassen

Sus gjennom avgangshallen på kombinert koffert og sparkesykkel.

PRAKTISK: Den klappes sammen og går som håndbagasje.  Foto: Thegreenhead.com
PRAKTISK: Den klappes sammen og går som håndbagasje. Foto: Thegreenhead.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lei av å løpe til avgangsgaten med trillekofferten på slep, eller er du en utålmodig sjel som gjerne vil komme deg fortest mulig ut av flyplassen og først i taxikøen? Da kan Micro Luggage være kofferten du har ventet på.

Koffert med sparkesykkel

Micro Luggage er nemlig en koffert med integrert sparkesykkel. Vi har tidligere skrevet om kofferten da den ble presentert på designmessen IFA i 2011.

Nå er en oppdatert utgave av kofferten i salg i Norge.

Ifølge produsentens hjemmeside er styremekanismen på den oppdaterte utgaven Micro Luggage II bedre. Du kan velge mellom tre styrefjærer med ulike styrker. I tillegg har man gjort det lettere for høye personer å trille kofferten ved å forlenge det uttakbare håndtaket.


Sus forbi medpassasjerer

Med «sparkekofferten» kan du suse lydløst gjennom kilometerlange flyplasskorridorer på tre hjul. Vel framme i flyet er det bare å felle inn styret og kickboardet og vippe kofferten inn i bagasjehyllen. Om du foretrekker å gå på føttene har du en trillekoffert med hjul som er konstruert for å håndtere både asfalt og harde fortauskanter. I sparkesykkelmodus ruller den imidlertid best på jevne underlag som flyplassgulv.

LES OGSÅ: Sykkel - med sparkesykkel

Kabinstørrelse med forbehold

Micro Luggage er produsert av sparkesykkelprodusenten Micro.ms i samarbeid med Samsonite. Selve kofferten rommer 26 liter, og inneholder flere lommer, blant annet med plass til laptop. Kofferten er i kabinstørrelse slik at du normalt sett skal kunne ha den med inn på flyet.

Vær imidlertid oppmerksom på at egenvekten til kofferten er på hele fem kilo.

Dette er ikke noe problem hvis du flyr med British Airways, som tillater så mye som 46 kilo i håndbagasjen, men hos mange flyselskaper får håndbagasjen din kun veie ti kilo. Da kan du altså kun pakke med deg fem kilo hvis du ikke vil sjekke inn kofferten.

Kan kjøpes i Norge

Kofferten kan bestilles her og koster 2999 kroner pluss 99 kroner i porto for billigste fraktmåte.

Her er promovideoen til Micro Luggage:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer