Netthandel på black friday

Pakkekaos etter black friday: - Hent pakken med én gang

Ikke vent til du har fått hentemelding på alle varene du har bestilt, lyder oppfordringen fra både Posten og Post Nord.

MANGE PAKKER: Det settes pakkerekord for både Posten og Post Nord etter årets black friday-uke. De oppfordrer alle som har bestilt noe til å hente det så fort som mulig. Foto: Håvard Jørstad.
MANGE PAKKER: Det settes pakkerekord for både Posten og Post Nord etter årets black friday-uke. De oppfordrer alle som har bestilt noe til å hente det så fort som mulig. Foto: Håvard Jørstad. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har gjerne handlet i én eller flere nettbutikker i forrige uke da det var flust av black friday-tilbud? Da er du ikke alene.

Denne uken kommer PostNord til å sortere én million innkomne pakker, som følge av black friday og starten på julehandelen, som er en økning på 15 prosent fra i fjor.

Også Posten venter en oppgang fra i fjor, i deres tilfelle på 30 prosent. Den siste uken kom 324 semitrailere til Posten og Brings Logistikksenter Oslo, som håndterer de fleste pakkene her i landet. De neste dagene er det ventet i gjennomsnitt 200.000 pakker i døgnet på logistikksenteret.

- Ikke vent med å hente pakkene

Begge post- og pakketjenestene har en klar oppfordring til deg som har bestilt noe på nett og får hentemeldinger den neste tiden: Hent pakken med én gang, ikke vent til alle pakkene har kommet fram.

- Våre medarbeidere står på som aldri før. Det jobbes døgnet rundt og motivasjonen er høy, slik at alle skal få pakkene sine i tide. Vi har samtidig en oppfordring til forbrukere å hente pakken på utleveringsstedene så raskt de kan. Det er mange pakker på vei til butikkene nå og pakkehyllene blir fulle, sier Rikke Kyllenstjerna i Post Nord til Dinside.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer