Subway:

Påskenyhet splitter folket: - Ekkelt

I anledning påske har smørbrødgiganten Subway inngått et noe uventet samarbeid.

PÅSKEKOS: Subway slår seg sammen med selskapet Cadbury for å lage et signatursmørbrød til påsken. Foto: Jam Press
PÅSKEKOS: Subway slår seg sammen med selskapet Cadbury for å lage et signatursmørbrød til påsken. Foto: Jam Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange assosierer påske med fritid og søtsaker. En sikker gjenganger hvert år er blant annet storfavoritten fylte sjokoladeegg.

Dagbladet skrev for litt siden om 30 år gamle Ashley Kean som spiste seks sjokoladeegg hver dag. De smakfulle eggene er visstnok så gode at enkelte synes det er vanskelig å holde fingrene fra fatet.

Cadbury er en av flere sjokoladeprodusenter som lager fylte sjokoladeegg, så kalte Cadbury Creme Egg.

Og for én dag i påska - nærmere bestemt langfredag - kan de som elsker kremeggene få ta smaksopplevelsen et hakk lenger, skal vi tro nyhetsbyrået Jam Press:

Sjokoladeprodusenten har nemlig utviklet et samarbeid med smørbrødgiganten Subway - og påskenyheten har tatt Internett med storm.

Sjokolade-smørbrød

Det er altså en langganger full av sjokolade og melkekrem som vil tilgjengeliggjøres fredag denne uka.

Ifølge avisa Birmingham World vil sjokolade-smørbrødet bare være tilgjengelig i Storbritannia, bare på langfredag - og bare i fire restauranter.

Det er Subway-restaurantene ved Tottenham Court Road i London, Central Shopping Centre i Liverpool, Llansamlet stasjon i Swansea og Sauchiehall i Glasgow som får påskenyheten på menyen, melder Independent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer