Pass på: Nå kan du kjøre gratis i skibakken

Gir bort heiskort for 30 millioner kroner.

GRATIS HEISKORT: 7. januar legges det ut 100.000 gratis dagskort i skibakken, for bruk 17. januar. Det lønner seg å være tidlig ute for gratiskort til de mest populære stedene: I fjor ble 50.000 gratiskort revet vekk i løpet av den første timen. Foto: ALPINANLEGGENES LANDSFORENING
GRATIS HEISKORT: 7. januar legges det ut 100.000 gratis dagskort i skibakken, for bruk 17. januar. Det lønner seg å være tidlig ute for gratiskort til de mest populære stedene: I fjor ble 50.000 gratiskort revet vekk i løpet av den første timen. Foto: ALPINANLEGGENES LANDSFORENING Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå har du muligheten til å få deg en gratis tur i skibakken. For fjerde gang arrangeres det «Åpen bakke», som er et landsomspennende initiativ der 100 skibakker gir bort gratis heiskort.

Men pass på: Det blir raskt tomt for gratiskort på de mest populære stedene. Derfor bør du være klar når billettene slippes klokka 9 torsdag 7. januar.LES OGSÅ: Skibakken er kun forbeholdt de rike

Spesielt her bør du sitte klar!

I fjor ble 50.000 gratisbilletter revet bort i løpet av den første timen da påmeldingen åpnet.

Ifølge Ole Ørbech, fagansvarlig for idrettsspons i DNB, var det flere bakker som ble utsolgt raskt i fjor, blant annet Norefjell, Skistar Trysil, Skistar Hemsedal, Kongsberg, Hafjell, Kvitfjell og Oslo Vinterpark.

- Rådet for å sikre seg billetter til de mest populære anleggene, må være å sitte klar klokka ni. Det kan også hende at det kan lønne seg å bruke litt tid i forkant til å få en oversikt over mangfoldet og gjøre seg kjent med mulighetene, uttaler Camilla Sylling Clausen, generalsekretær i Alpinanleggenes Landsforening, til Dinside.

100 bakker, 100.000 heiskort, 30 millioner kroner

Det er rundt 100 skibakker som er med på arrangementet, og det er altså skibakkene som gir bort heiskort, ut av sin egen omsetningslomme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer