Pedaler med antiskli

Fornuftig tilbehør for bysyklistene?

SOLID: Tyske Moto Bicycles har høstet god omtale for sine pedaler ment for urbant bruk, samt en Eurobike Award Winner-pris fra i år.   Foto: Motobicycles.com
SOLID: Tyske Moto Bicycles har høstet god omtale for sine pedaler ment for urbant bruk, samt en Eurobike Award Winner-pris fra i år. Foto: Motobicycles.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Terreng- og landeveissykkelfolket sverger som regel til klikksystemer som gjør at de er limt til pedalen. Men det fungerer ikke for bysyklister som rett som det er må sette føttene nedi asfalten, for eksempel for rødt lys eller fordi en drosje bråsvinger til venstre rett foran dem.

Viktig regelendring: Nå må bilene vike om sykkel eller fotgjenger skal rett frem

Og er du blant dem som bruker finsko når det regner og har opplevd å skli av pedalen og fått den midt i skinnleggen? Ja, det gjør vondt. Kjenner du deg igjen? Vel, les videre.

Bedre og sikrere tråkk

De tyske pedalene Moto Urban Pedals er rettet mot akkurat denne målgruppen, og produsenten lover deg både mer effektive og sikrere tråkk – i tillegg til at pedalene ser flotte ut.

Bysyklist? Da er kanskje disse el-mopedene noe for deg

Firmaet Moto Bicycles lover at selv de glatteste lærsålene ikke skal skli av til tross for regnvær.

Grunnlegger Alireza Barjesteh sier til DinSide at de til og med vil funke på høye hæler, og at de selger like mange produkter til kvinner som menn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer