Polar Ignite

Polar går etter Apple Watch

Den nye treningsklokken Ignite holder oversikten over både treningen og søvnen din.

POLAR IGNITE: Den nye treningsklokken til Polar, Ignite, har en berøringsskjerm med oppløsning på 240 x 240 piksler. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
POLAR IGNITE: Den nye treningsklokken til Polar, Ignite, har en berøringsskjerm med oppløsning på 240 x 240 piksler. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Polar Ignite er navnet på den nye treningsklokken fra den finske produsenten, og på papiret virker det som en minst like spennende lansering som fjorårets Vantage M og Vantage V. Nyheten inneholder mange av de samme funksjonene, men til en mye rimeligere pris.

Prisen starter på 1999 kroner – Vantage V koster over det dobbelte.

Det første du vil legge merke til er at skjermen er mindre, samtidig som at Polar Ignite har kun én knapp som i hovedsak fungerer som en tilbakeknapp. Alt annet gjør du med berøringsskjermen som har tydeligere og mer levende farger enn skjermen til Vantage V, og er mer i stil med klokker som Apple Watch og Samsung Galaxy Watch.

Dette betyr at skjermen bruker mer strøm, og den er ikke alltid påslått, slik som Vantage V, så du må snu på håndleddet eller trykke på tilbakeknappen for å aktivere skjermen.

Tross prisen har Polar dyttet et hav av funksjoner inn i Ignite. Den har GPS, (kontiunerlig) optisk pulsmåler – samme type som Vantage V – støtte for en mengde sportsprofiler, skritt- og kaloriteller, VO2 max, telefonvarsler og Polars smarte treningsfunksjoner som Running Index, Running Program og Swim Metrics:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer