Rammes av ekstremværet

- Vi beklager ulempene dette medfører.

FORSINKELSER: Ekstremværet påvirker Posten. Foto: NTB
FORSINKELSER: Ekstremværet påvirker Posten. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag feide ekstremværet «Hans» inn over Norge, og flere steder i landet er rammet av stor nedbør og flom.

Nå informerer Posten om at store nedbørsmengder, stengte veier og jernbaneforbindelser fører til at leveranser av post og pakker blir forsinket flere steder.

- Vi beklager de ulemper dette vil kunne medføre for våre kunder. Det er nå tøffe værforhold flere steder og ansattes sikkerhet har høyeste prioritet, sier Kenneth Tjønndal Pettersen, pressesjef i Posten Bring, i en pressemelding.

GIR BESKJED: Du blir oppdatert om det oppstår forsinkelser. Foto: Kirsti Østvang
GIR BESKJED: Du blir oppdatert om det oppstår forsinkelser. Foto: Kirsti Østvang Vis mer

Posten opplyser om at det ser ut at det vil bli ett døgn forsinkelse i Sør-Norge, mens mellom Sør-Norge og Nord-Norge kan det bli mellom ett til tre døgn forsinkelse.

- Togstans på Dovrebanen, Bergensbanen og Raumabanen forårsaker de største forsinkelsene. Pakker og brev lastes over til bil. Posten Bring setter opp mye ekstra biltransport på de strekningene togene ikke kjører. Det vil likevel kunne oppstå forsinkelser på enkelte veistrekninger, skriver Posten.

Videre informeres det om at det kan oppstå forsinkelser grunnet lokalt overvann, ras og skader på infrastruktur flere steder i landet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer