Pizza skaper furore:

Raser etter dette: - Blodpris

- Den kommer jo rett fra fryseren!

SKAPTE FULL FURORE: Det ble stor ståhei av denne pizzaen - og prisen .. Foto: Skjermdump Twitter/X.
SKAPTE FULL FURORE: Det ble stor ståhei av denne pizzaen - og prisen .. Foto: Skjermdump Twitter/X. Vis mer
Publisert

En gjeng fortvilte fotballfans var i harnisk etter å ha betalt «dyre dommer for et lite stykke papp» på Arsenal-kamp forrige uke.

Det er i alle fall slik de selv beskriver det hele på Twitter/X. Der legges det ikke skjul på at flere er direkte skuffet over de små pizzabitene, som gikk for litt over 90 kroner stykket på Emirates-stadionen søndag 15. oktober.

- Dette er blodpris! Fullstendig skam, raser en bruker på X.

Flere har siden tagget innlegget med #FootyScran, en X-profil som poster bilder av kampsnacks fra ulike fotballkamper landet rundt. De snappet raskt opp bildet, og delte det videre i sine kanaler.

Raser

Mange er enige om at pizzaen ikke holdt mål som snacks. Flere reagerer på alt fra prisen på pizzabiten, til den visstnok «intet-eksisterende smaken og konsistensen».

- Den kommer jo rett fra fryseren! Dette er langt fra godt håndverk, raser en fan ved navn Drew på plattformen.

GENIALT: Er du lei av å steke pizza i to omganger fordi du ikke får plass til to frossenpizzaer på et stekebrettet? Da bør du prøve dette! Video: Dennis Appelong Hagbru / Håvard Bjørnerem. Vis mer

- Hvordan kan man få pengene tilbake for dette, skriver en mann ved navn Jack Hindle.

Ikke første gang

Det er ikke første gang Emirates får kritikk for maten de serverer på kampene sine. I april i fjor ble det også full furore etter at de tok nærmere 200 kroner for en« ihjelstekt pizza».

Stadionen kommenterte aldri kritikken, men har tilsynelatende senket prisnivået noe. Det er bare ett problem - nemlig at de har redusert størrelsen på pizzaen i samme slengen.

Flere skriver nå at det hele er «ren svindel», og mener at det må tas grep.

Enkelte fotballfans har imidlertid tatt til motmæle i kjølvannet av kritikken:

- Dere må jo ikke på død og liv ha i dere alt det rælet. Kjøp noe annet, lyder en av kommentarene.

Emirates har foreløpig ikke besvart noen av X-henvendelsene, selv om flere av brukerprofilene har tagget kontoen deres. Det er altså uvisst hva som vi skje videre med stadionens kampsnacks.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer