Rå kylling:

Raser etter dette: - Ville gråte

Nettet koker etter det ekle funnet: - Jeg hadde dødd!

FREDAGSKOSEN BLE MARERITT: McDonalds-funnet har gått viralt de siste dagene. Foto: Skjermdump/TikTok.
FREDAGSKOSEN BLE MARERITT: McDonalds-funnet har gått viralt de siste dagene. Foto: Skjermdump/TikTok. Vis mer
Publisert

Tiktokere verden over har sett rødt de siste dagene, etter at en ung kvinne ved navn Maddie gjorde et forkastelig funn i en kyllingwrap fra McDonalds i Perth, Vest-Australia.

I det hun tok et solid jafs av wrappen, satte hun nemlig tennene rett i et stykke rått kyllingkjøtt:

- Jeg er så sint og frustrert. Jeg har hatt vondt i magen helt siden det skjedde, sier kvinnen i en videosnutt sett av over en halv million seere.

Avisa News omtalte saken først.

Frykter salmonella

Det var fredag forrige uke at den unge kvinnen hadde kjøpt seg en wrap med fritert kylling fra sin lokale McDonalds-restaurant.

På TikTok opplyser hun at hun har kjøpt den aktuelle wrappen ved flere anledninger, og at hun «aldri har opplevd liknende».

- Jeg hogg tennene i wrappen, og kjente med en gang at den var rå tvers gjennom. Den er ikke engang forsøkt stekt, raser Maddie i TikTok-videoen, mens hun filmer den lyserosa kyllingen fra ulike vinkler.

I klippet, som også er blitt repostet flertallige ganger, sier Maddie at hun er sjokkert over funnet. Hun sier også at hun er redd for å bli skikkelig syk.

- Jeg er redd jeg får salmonella nå. utbryter hun, og legger til at hun ble svært opprørt etter at hun glefset i seg den første biten:

- Jeg ville gråte!

SJOKKERT: Maddie ble tydelig sjokkert etter at hun glefset over dette. Foto: Skjermdump/TikTok.
SJOKKERT: Maddie ble tydelig sjokkert etter at hun glefset over dette. Foto: Skjermdump/TikTok. Vis mer

Nettet koker

I kjølvannet av TikTok-publiseringen, har kommentarfeltet virkelig fått bein å gå på.

- Hvordan er dette mulig!? Dette kan være FARLIG, kommenterer en tydelig opprørt følger under klippet.

- Å fy faen. Jeg hadde dødd, skriver en annen.

Til avisa News sier den unge kvinnen at hun kontaktet McDonalds-restauranten rett etter hun bet i kyllingen. De skal ha gitt henne beskjed om å sende en e-post, så skulle «noen ta kontakt innen ti virkedager».

News tok selv kontakt med restauranten, og en talsperson bekrefter overfor avisa at de mottok en klage angående en dårlig tilberedt wrap fredag 14. juli.

- Vi tar slike klager på alvor. Vi har beklaget overfor kunden og tilbudt full refusjon, sier talspersonen.

Det er ikke første gang ekle matfunn skaper furore. Dagbladet har tidligere skrevet om folk som har funnet nesepiercing i burgeren og tapetkniv i Happy Meal-menyer rundt om i verden.

Under videoen Maddie publiserte før helga, er det flere som skriver at de ikke lenger ønsker å spise på burgersjapper, grunnet hendelser som dette.

- Jeg har herved utviklet en «fastfood-frykt», skrive en følger.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer