Raser mot priskampanje: - Grovt

Til tross for 40 prosent avslag er prisene på noen kampanjeprodukter fremdeles høyere på Coop Mega, enn de er på andre butikker. - Forbrukervilledning, ikke veiledning, sier fagdirektør i Forbrukerrådet, Olav Kasland.

GROV: Til tross for et avslag på 40 prosent er flere av varene inkludert i Coop Megas kampanje dyrere enn de er på de andre butikkene. - Denne var grov, sier Olav Kasland fra Forbrukerrådet. Foto: Mats Mørk
GROV: Til tross for et avslag på 40 prosent er flere av varene inkludert i Coop Megas kampanje dyrere enn de er på de andre butikkene. - Denne var grov, sier Olav Kasland fra Forbrukerrådet. Foto: Mats Mørk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en tilbudskampanje senker Coop Mega prisene på flere produkter fra Toro med 40 prosent. Likevel er prisene fremdeles høyere enn de er på flere andre butikkjeder.

Det var Stavanger Aftenblad som først omtalte saken, etter at en kvinne reagerte på tilbudet.

- Jeg innså da at jeg faktisk betalte mer for gryterettene på Mega, selv på 40 prosent, enn hva jeg hadde gjort på Rema. Jeg fikk litt sjokk og er mildt sagt ganske provosert. Skjønner ikke hvordan det kan være mulig, sier kvinnen til avisa.

Olav Kasland, fagdirektør i Forbrukerrådet, er også kritisk til kampanjen.

- Jeg synes denne var litt spesielt grov. Det betyr jo at Coop Mega er 40 prosent dyrere enn de andre, forteller han til Dinside.

Se Coop Megas svar lenger nede i saken.

Megas priskampanje gjelder for diverse gryter, supper og ovnsretter. DinSide har sammenliknet prisene på noen av de mest populære varene som er inkludert i kampanjen, med prisene på Kiwi, Rema 1000 og Meny.

Blant produktene er Toro Bali Kyllinggryte, som koster to kroner mer på Mega, til tross for tilbudskampanjen, enn den gjør på Rema 1000 eller Kiwi. Det samme gjelder Toro Meksikansk Gryte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer