Refs etter dette

- Ble fjernet umiddelbart, svarer butikken.

AVVIK: Kontrollørene fra Lillestrøm kommune mente dette var et avvik. Foto: Lillestrøm kommune
AVVIK: Kontrollørene fra Lillestrøm kommune mente dette var et avvik. Foto: Lillestrøm kommune Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar fikk Joker Blaker et anonymt besøk av kontrollørene fra Lillestrøm kommune. Butikken hadde satt ned prisen på fjorårets juleøl, noe som fikk dem til å reagere.

- Kommunen vurderer at dette forholdet ikke nødvendigvis faller innunder reklameforbudet, men at det mer dreier seg om brudd på Forbudet mot omsetning med rabatt. Alkoholloven § 8-12 sier: «Det er forbudt for innehavere av salgsbevilling å gi spesielle rabattilbud ved omsetning av alkoholholdig drikk.»

Videre i rapporten oppfordres butikken til å avgi en skriftlig uttalelse med kommentarer til merknadene som er innrapportert.

Leif Anders Stene-Johansen i Lentusgruppen, som eier Joker-butikken, forteller til DinSide at feilen ble rettet opp på dagen.

- Den saken er løst og kommunen har tatt tilbake eventuelle prikker. Det ble fjernet umiddelbart og løste seg samme dag. Vi har også gått igjennom alle rutiner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer