Refses: - Søppelet flyter

Burger King-franchisen har mottatt en rekke bekymringsmeldinger.

KLAGER: Mattilsynet har mottatt flere bekymringsmeldinger. Bildet er ment som illustrasjon. Foto: Shutterstock
KLAGER: Mattilsynet har mottatt flere bekymringsmeldinger. Bildet er ment som illustrasjon. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

Det er lokalavisa Fremover som melder at Mattilsynet har mottatt flere bekymringsmeldinger rettet mot Burger King i Narvik.

Ifølge avisa skal det være snakk om seks bekymringsmeldinger fra mars til juli, som inneholder klager på at det var skittent i restauranten og om manglende hygienerutiner hos de ansatte.

«Anbefaler at dere tar en tur til Burger King i Narvik. Helt forferdelig å sitte der å vente på mat. Var så ille at vi gikk rett ut igjen. Flyter av søppel og ikke vasket,» står det i en av meldingene ifølge Fremover.

- En av bekymringsmeldingene hevder at de fikk beskjed om å vaske selv. Skitne brett ble satt på disken. Ansatte gikk med private klær bak disken uten å være på jobb og at ingen var tildekt på hodet under matlagingen, skriver avisa

Olav Bæverfjord, Norgessjef i Burger King, forklarer til DinSide at de har hatt enkelte utfordringer.

- Vi erkjenner at spesielt tidligere i år hadde enkelte utfordringer i Narvik, spesielt i de travleste periodene. Vi har jobbet tett med drift og medarbeidere, og vi opplever at de har tatt dette på aller største alvor og gjort en stor innsats for å holde restauranten ryddig også i periodene med veldig mange gjester.

Videre informerer Bæverfjord om at de har hatt en tett dialog med Mattilsynet og rettet opp avvikene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer