Alkoholkontroll

Refses: - Uheldig hendelse

Hotellet risikerer å få prikk av kommunen.

KONTROLL: Denne akevittflaska kan koste hotellet én prikk. Foto: Drammen kommune
KONTROLL: Denne akevittflaska kan koste hotellet én prikk. Foto: Drammen kommune Vis mer
Publisert

Quality Hotel River Station i Drammen har fått varsel om mulig prikktildeling etter at skjenkekontrollørene var på besøk tidligere i mai.

I kommunens rapport kommer det fram at skjenkekontrolløren observerte et tosifret antall gjester på hotellets uteservering, som hadde tatt med og konsumert brennevin fra småflasker inne på hotellets godkjente skjenkeareal.

- Det observeres at ansatte ved baren tømmer bordet for tomme glass, samt fjerner den ene gangen flere (6–12) tomme småflasker Underberg (brennevin red.anm.). Tross opprydding av medbrakt fikk ikke gjestene tilsnakk ved fjerning,» står det i rapporten ifølge Drammens Tidende.

- Vil vurdere rapporten

Kontrolløren skal derfor ha kontaktet den ansvarlige på hotellet, som uttalte at de gjentatte ganger hadde fortalt gjestene at de ikke fikk lov til å nyte medbrakt.

Det hele endte med et varsel om mulig prikktildeling.

- Kommunen vil fortsette behandling av saken når vi har mottatt deres kommentar, eller etter fristen for slik kommentar. Vi vil vurdere rapporten og deres kommentar. Dersom vi konkluderer med at forholdet er et brudd, vil vi tildele et antall prikker, står det i oppfølgingen etter skjenkekontroll som DinSide har lest.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer