Rema 1000 tar grep

Rema 1000 fryser lanseringen av Sophie Elise-godteri.

MANGE REAKSJONER: Sophie Elise har høstet kritikk etter å ha delt et bilde med sine Instagram-følgere. Foto: Terje Pedersen / NTB
MANGE REAKSJONER: Sophie Elise har høstet kritikk etter å ha delt et bilde med sine Instagram-følgere. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste tida har Sofie Steen Isachsen (28), kjent som Sophie Elise, reklamert for sin nye merkevare: en godterilinje med navnet «Candy Girl». Hun har også søkt etter følgere som har ønsket å smaksteste det veganske godteriet.

Etter planen skulle sukkervarene, som føres av Rema 1000, lanseres neste uke.

Nå har God kveld Norge fått bekreftet at lanseringen er fryst, skriver TV 2.

TAUS: Sophie Elise Isachsen la ut et bilde på Instagram og slettet det rett etterpå. Flere følgere bet seg merke i én spesiell detalj i bildet. Video: Rød Løper Vis mer

Uavklart situasjon

Rema 1000 skal etter det God kveld Norge erfarer ha sendt ut en melding internt om at de velger å fryse lanseringen.

- Situasjonen som er nå er uavklart. Derfor har vi valgt å holde igjen lansering inntil vi vet litt mer.

Det sier Hege Rognlien i Rema 1000 til God kveld Norge. Hun refererer til Instagram-bildet som de siste dagene har utløst en voldsom debatt. I tillegg sier Rognlien at utsettelsen av godterisalget er en konsekvens etter bildedelingen.

- Fordi situasjonen er så uavklart som den er, så er lanseringen midlertidig satt på hold. Vi vil gjøre en videre vurdering med leverandøren vår Skanska, sier Rognlien.

God kveld Norge har gjentatte ganger forsøkt å få en kommentar om neste ukes lansering fra Isachsen og hennes manager, uten hell.

OBERHOF: NRK var kreative med introen sin til en varm dag i Oberhof. Video: Bård Sørø Olsen, Dagbladet TV / NRK Vis mer

Respekterer avgjørelsen

Det var i juni i fjor at influenseren og varemerkehuset The Feelgood Company om patent til navnet «Candy Girl». God kveld Norge har vært i kontakt med varemerkehuset som henviser dem til Scandza, leverandør av godteriet.

- Denne saken har fått uvanlig stor oppmerksomhet i media, og er uavklart. Vi har respekt for at Rema setter nylanseringen på hold.

Det sier mediekontakt i Scandza, Sofie-Oraug-Rygh, til God kveld Norge og legger til at de har hatt god dialog med Rema 1000.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer