- Rives ut av hyllene

Internett-drikken får bein å gå på.

TREND: Youtube-stjernene Logan Paul og KSI skapte hysteri med den nye drikken. Foto: Martin Kynnigsrud Størbu
TREND: Youtube-stjernene Logan Paul og KSI skapte hysteri med den nye drikken. Foto: Martin Kynnigsrud Størbu Vis mer
Publisert

Tidligere i år sto ungdommer i kø for å kjøpe sportsdrikken «Prime» til 150 kroner. Det var YouTube-sensasjonene Logan Paul og KSI som skapte hysteri verden rundt med sportsdrikken sin.

I mai skrev Mattilsynet i en pressemelding at salg av den populære drikken Prime Hydration og Prime Energy bryter regelverket.

- Hvis man tilsetter mer vitaminer, mineraler, aminosyrer, koffein eller andre stoffer enn det som er tillatt til slike drikker, kan det medføre en helserisiko for forbrukerne. De kan da ikke selges i Norge, uttalte Are Sletta, seksjonssjef i Mattilsynets seksjon kjemisk mattrygghet i pressemeldingen.

Dermed forsvant trenddrikken fra butikkhyllene.

I starten av juni ble det imidlertid kjent at drikken skulle komme tilbake, men i en tilpasset utgave, som blant annet ikke inneholder koffein.

TV 2 melder nå at nyvinningen går unna.

- Det er viktig for oss å ta inn nye produkter som kundene etterspør. Alt vi får inn rives ut av hyllene, så vil tiden vise om det faller i smak og om salget holder seg høyt, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop til TV 2.

Bilde av norgesferiekartet

Norgesferie

Se lesernes favorittreisemål

Legg til dine steder Se kart
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer