Hvorvidt ananas hører hjemme på pizza eller ei, er en debatt nesten like kjent som «høna eller egget».
Hva vi topper slageren av en matfavoritt med engasjerer mange - og seinest forrige fredag kunne Dagbladet melde at ramaskrik bredte seg over USA grunnet en bananpizza.
Men du skal faktisk ikke lenger enn til de glade dalsidene i Solør, Innlandet for å finne pizzavarianter som er utafor boksen.
I Glommas dalføre mellom Elverum og Kongsvinger holder nemlig den matglade, pizzavante Ronny Myrvang (47) til.
Han utfordrer kokkekunstene sine til stadighet, og kan blant annet skilte med pizza fullspekket av geitost og ulike typer sjokolade.
- Det høres kanskje helt gærent ut, men det smaker godt, sier Ronny til Dagbladet.
Utforsker
47-åringen har under tvil valgt å stille til sak om smaksbomba av en pizza. Han tror mange dømmer ting de selv ikke våger teste.
- Men dersom andre får lyst til å prøve denne heimkunnskapen er det jo bare gøy, for smakskombinasjonen er ganske bra om du tør å prøve, sier han videre.
Ronny har laget flere typer sjokoladepizzaer opp gjennom tidene. Han har blant annet utforsket med smil, melketopper, smash, nonstop og ulike typer brun geitost.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger