Linnea Myhre + Solo Super

Røper nytt samarbeid

Linnéa Myhre avslører ny Solo.

NY BRUS: Linnéa Myhre følger opp julebrussuksessen med en tropisk variant av Solo Super. Foto: Elisabeth Dalseg
NY BRUS: Linnéa Myhre følger opp julebrussuksessen med en tropisk variant av Solo Super. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nytt år, nye muligheter. I slutten av februar slippes flere hundre nye dagligvarer i butikk, og flere drypp har allerede kommet, som Erling Braut Haaland-isen og chipsen med smak av «dill pickles».

Et par uker tilbake la forfatter og influenser Linnéa Myhre ut et innlegg på Instagram, der hun teaser en splitter ny Solo. Myhre har tidligere lansert en Solo Super julebrus, som har vært en knallsuksess.

Den nye brusen er ikke, som flere foreslår, en påskebrus, men heter Solo Super Tropisk, noe Myhre røper på Instagram i dag.

TEASER: Forslagene var mange da Linnea Myhre røpet at hun skal lansere en ny Solo. Bildet er gjengitt med tillatelse. Foto: Liniiie/Instagram
TEASER: Forslagene var mange da Linnea Myhre røpet at hun skal lansere en ny Solo. Bildet er gjengitt med tillatelse. Foto: Liniiie/Instagram Vis mer

- Jeg er glad i tropiske smaker, og her var det en reell mangel i markedet, sier Linnéa Myhre til DinSide.

Det har vært mye mango de siste åra, men en god tropisk brus var det ikke.

Myhre har vært med i hele utviklingsprosessen og endte på en søt og syrlig kombinasjon: ananas og grapefrukt.

Unik smak

Inspirasjonen til den nye brusen har kommet mange steds fra. Myhre har vært glad i Fanta exotic siden hun var liten, men sier den nye brusen er et langt stykke unna. Det samme med Oskar Syltes ananasbrus. Det var også viktig for henne at brusen skulle være sukkerfri.

- Den tropiske brusen er ofte med sukker, men jeg ønsket meg noe sukkerfritt.

Det var også viktig at brusen skulle være en brus som var god å drikke for seg selv.

- Jeg synes som regel at all mat blir bedre med brus, og det er noen ting jeg ikke kan spise uten å drikke brus.

- ???

- Til taco må jeg ha koffeinfri cola, det samme med sushi. Og til sjokolade. Det er uaktuelt å spise sjokolade om jeg ikke har brus.

Det hun liker med den nye brusen, er at det er en brus som kan nytes alene.

- Med all respekt til cola, men jeg kunne aldri drukket bare cola og kost meg med det - det er en matbrus. Dette er en drikkebrus, som man kan kose seg med.

- Hva drikker du når du ikke drikker brus?

- Det hender jeg drikker litt vann, og sjokolade-te.

Rusbrus går det lite av, for det er sjelden sukkerfritt, men noen av de nye hard seltzer-variantene som er på markedet kan hun like. Akkurat nå, er det imidlertid hvite måneder for brusentusiasten.

- Det er fint å ha en alkopause, men jeg har ikke bruspauser. Jeg har blitt oppfordret til det av min ektemann, men da tror jeg at jeg ville blitt deprimert. Det blir som å kutte ut kaffe for dem som drikker det.

Ikke bare et kjendissamarbeid

Etter at Linnea la ut teaseren fikk hun mange kommentarer på at folk trodde det var en påskebrus. Det er det ikke, det er en helårsvariant, men likevel limited edition.

- Solo Super Tropisk er et tilskudd til Solo-porteføljen vår, sier Solo-sjef i Ringnes, Elisabeth Sæterdal, til DinSide.

Brusen skal være på markedet i et år, fram til en eventuelt ny smak i 2025, forteller Sæterdal.

- Linnea er en skikkelig kul dame som det er gøy å samarbeide med, og hun har mye kule ideer, i tillegg til at hun er veldig engasjert i brus og ulike smaker.

Hun presiserer at det er viktig for dem at dette ikke bare er et kjendissamarbeid der de har kjøpt et navn. Myhre har vært delaktig i hele prosessen, alt fra konsept og smak til design.

Det er bare Solo Super som får den nye smaken, ikke brus med sukker.

- For Linnea var det viktig at det var sukkerfritt. Det hadde blitt feil å promotere en brus med sukker.