Når åpner treningssentrene igjen?

Så lenge møter du stengte dører

Bor du i en kommune hvor treningssentrene holder stengt, kan det i verste fall ta tid før de åpner igjen.

HJEMMETRENING: Justerbare treningsmanualer er midt i blinken for deg som vil trene styrke hjemme, men som verken har et kjempestort budsjett eller mye plass. Video: Øystein Bergrud Fossum / Maria Bergrud Fossum. Klipp: Embla Hjort-Larsen. Vis mer
Publisert

Et nytt år fører ofte til en strøm av folk til treningssentre, som skal forsøke å begynne et nytt og bedre liv. Men i mange kommuner må dette foregå hjemme i stua, i skiløypene eller på andre egnede steder:

I kommuner som opplever mye coronasmitte vil kundene møte stengte treningssentre i tiden fremover.

Og det er svært usikkert når de vil åpne igjen. Da regjeringen innførte nye nasjonale tiltak fra 4. til 18. januar, var nemlig anbefalingen at kommuner med mye smitte stenger treningssentrene. Samtidig har flere kommuner hatt stengte dører fra før av.

Under kan du se hva som er vedtatt i enkelte av landets kommuner med høyest smittetrykk per i dag, og hvordan dette påvirker noen av treningssenter-kjedene.

Dette sier treningssentrene

Vi har spurt treningssenter-kjedene Sats, Spenst og Evo om hvor mange av deres sentre som for tiden holder stengt.

Dersom du vanligvis trener på et av Sats’ sentre, kan du sjekke deres oversikt over åpne og stengte treningssenter her. Denne siden oppdateres løpende, ifølge Malin Selander, nordisk ansvarlig for kommunikasjon i Sats.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer