Happy Meal

Selges for elleville summer

De unike McDonald’s-lekene er blitt populære.

HAPPY MEAL: I USA har de lansert en voksenutgave av Happy Meal som inneholder spesielle plastfigurer. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
HAPPY MEAL: I USA har de lansert en voksenutgave av Happy Meal som inneholder spesielle plastfigurer. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Happy Meal med burger og leke er for mange barn høydepunktet med McDonald’s-turen, og i USA har de nylig lansert en egen Happy Meal for voksne. Riktig nok bare tilgjengelig i en begrensa periode.

Tanken bak voksenutgaven er «å skape nostalgi blant de eldre burgerkundene til kjeden » og er et samarbeid mellom McDonald’s og gateklærmerket Flea Market.

Vil ha 3 millioner kroner

Denne Happy Meal-utgaven inneholder en burger eller ti kyllingnuggets og selvsagt også et samleobjekt i form av en lekefigur. Totalt er det fire ulike plastfigurer, som kjedens maskoter Grimace, Hamburglar og Birdie, samt en Cactus Buddy.

De er såpass unike og populære at de videreselges for store summer på Ebay, skriver nettstedet CNBC.

Flere Ebay-selgere har lagt ut plastfigurer for flere tusen kroner, blant annet denne til rundt 260 000 kroner, men en av dem slår virkelig på stortromma.

Pakken med tre uåpnede McDonald's-figurer i plast kan bli din for intet mindre enn 300 000 dollar, det tilsvarer drøyt 3,16 millioner kroner med dagens kurs.

«Supersjelden i begrenset utgave. Uåpnet Happy Meal Adult McDonald's-leke. Ekstremt sjelden og uåpnet. Består av Cactus Buddy, Birdie og Hamburglar. Kommer til å selges raskt», skryter selgeren som la ut annonsen tidligere denne uka.

Inntil videre har den ikke fått napp.

Dyre gjenstander

Det er ikke sjelden at det legges ut eller selges dyre gjenstander på Ebay. DinSide har tidligere skrevet om de dyreste tingene som er blitt solgt på nettstedet.

Blant annet en lunsj med rikingen Warren Buffet til 3,3 millioner dollar, 28,3 millioner kroner med daværende kurs, et armbåndsur av typen Patek Philippe Grand Complications til 4,5 millioner kroner og en hel Michael Jackson-samling til 18 millioner kroner.

Vi har forresten sjekket med McDonald’s i Norge, som sier at Happy Meal for voksne ikke blir tilgjengelig her til lands.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer