Fra blått til jordfarger:

Ser du forskjellen?

Vinmonopolet har fått nye uniformer.

NYE ARBEIDSKLÆR: Ansatte ved Vinmonopolet i Drøbak viser fornøyd fram de nye uniformene. Etter 15 år er det over og ut for de gamle blåskjortene. Foto: Stian Frøysang
NYE ARBEIDSKLÆR: Ansatte ved Vinmonopolet i Drøbak viser fornøyd fram de nye uniformene. Etter 15 år er det over og ut for de gamle blåskjortene. Foto: Stian Frøysang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter 15 år er det farvel til blåskjortene på Vinmonopolet. Fra nå av er det jordfarger som gjelder.

100 år neste år

- Til neste år fyller Vinmonopolet 100 år, og vi ønsket å ta vår snart hundreårige historie med oss inn i fremtiden. De nye uniformene skal styrke opplevelsen av Vinmonopolet som faghandel. Fargevalget er inspirert av jordfarger som referanse til jordsmonn og vindyrking. Videre har bærekraft vært et viktig element i utformingen, sier kommunikasjonsrådgiver i Vinmonopolet, Hege-Lill Hagen Asp til DinSide.

Produsenten er sertifisert av Amfori BSCI, som jobber spesielt med å sikre anstendige arbeidsforhold i produksjonsleddet. Og uniformene er fraktet og produsert med minst mulig klima- og miljøbelastning.

Blått og konjakkbrunt

Den nye uniformen består av en skjorte i lys blå farge med brune knapper og brystlomme med penne-slisse, og en bukse i ullblanding i koksgrå farge.

I tillegg består uniformen av konjakkbrun vest og jakke i ullstoff. Tilbehøret de ansatte kan bruke til er slips, skjerf, sløyfe i konjakkbrun med gyllent mønster, og et forkle i sort med to lommer til å beskytte antrekket ved arbeid med vareleveringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer