Fra blått til jordfarger:

Ser du forskjellen?

Vinmonopolet har fått nye uniformer.

NYE ARBEIDSKLÆR: Ansatte ved Vinmonopolet i Drøbak viser fornøyd fram de nye uniformene. Etter 15 år er det over og ut for de gamle blåskjortene. Foto: Stian Frøysang
NYE ARBEIDSKLÆR: Ansatte ved Vinmonopolet i Drøbak viser fornøyd fram de nye uniformene. Etter 15 år er det over og ut for de gamle blåskjortene. Foto: Stian Frøysang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter 15 år er det farvel til blåskjortene på Vinmonopolet. Fra nå av er det jordfarger som gjelder.

100 år neste år

- Til neste år fyller Vinmonopolet 100 år, og vi ønsket å ta vår snart hundreårige historie med oss inn i fremtiden. De nye uniformene skal styrke opplevelsen av Vinmonopolet som faghandel. Fargevalget er inspirert av jordfarger som referanse til jordsmonn og vindyrking. Videre har bærekraft vært et viktig element i utformingen, sier kommunikasjonsrådgiver i Vinmonopolet, Hege-Lill Hagen Asp til DinSide.

Produsenten er sertifisert av Amfori BSCI, som jobber spesielt med å sikre anstendige arbeidsforhold i produksjonsleddet. Og uniformene er fraktet og produsert med minst mulig klima- og miljøbelastning.

Blått og konjakkbrunt

Den nye uniformen består av en skjorte i lys blå farge med brune knapper og brystlomme med penne-slisse, og en bukse i ullblanding i koksgrå farge.

I tillegg består uniformen av konjakkbrun vest og jakke i ullstoff. Tilbehøret de ansatte kan bruke til er slips, skjerf, sløyfe i konjakkbrun med gyllent mønster, og et forkle i sort med to lommer til å beskytte antrekket ved arbeid med vareleveringer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.