Sidespeil for syklisten

Se bilen som kommer bakfra uten å måtte snu deg.

NOE DU TRENGER? Sidespeilet hjelper deg å oppdage en bilist som kommer bakfra lenge før han snidder deg under forbikjøringen.  Foto: RearViz.com
NOE DU TRENGER? Sidespeilet hjelper deg å oppdage en bilist som kommer bakfra lenge før han snidder deg under forbikjøringen. Foto: RearViz.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At det er litt dårlig stemning mellom syklister og bilister her til lands er ikke noen hemmelighet. Og en gjenganger blant syklistene er at bilistene kommer bakfra og passerer altfor tett inntil syklisten.

Det kan det bli en slutt på nå.

Les: Sykkelen som sykler baklengs

Oppdag hissigproppen

Vel, kanskje ikke. Men du som syklist kan i det minste bli mer obs på at det kommer en hissigpropp bakfra som drømmer om å meie deg ned. Det australske firmaet RearViz har laget et sidespeil du kan feste på armen for å kunne følge med på hva som skjer bak deg.

Les også: Krigen mellom fotgjengere og syklister

Unngå å miste balansen

De vanntette sidespeilene kommer i to størrelser, en for håndleddet og en for armen, samt i en haug med smått unødvendige farger. Konveksspeilet gir deg en større synsvinkel av all djevelskapen som kommer bakfra, så du slipper å snu deg og dermed miste både balansen og oversikten over hva som skjer foran deg.

Problemet er kanskje at du begynner å kikke vel mye på speilet.

Les også: Hva er det sykkelentusiastene ikke klarer seg uten

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer