Corona vaksinekø

Sjekk hvordan fylket ditt ligger an

Slik ser du hvor mange i ditt fylke som har fått vaksine.

VAKSINE: Tirsdag formiddag uttalte helseminister Bent Høie at Norge sikter på å vaksinere 75 prosent av befolkningen som befinner seg i risikogruppa, og 50 prosent av resten av den voksne befolkningen. Dette kan skje i løpet av 2021. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fordelingen av coronavaksine rundt om i landet avhenger blant annet av smittesituasjonen. Og det er Folkehelseinstituttet som fordeler tilgjengelige vaksinedoser ut fra gitte kriterier.

I uke 1 er det Oslo kommune som har mottatt flest doser, mens flere små kommuner har mottatt 5 vaksinedoser i første omgang. Her finner du oversikt over antall vaksinedoser til samtlige kommuner i uke 1.

Denne uken begynner 350 av landets 356 kommuner med vaksinering, skriver FHI i en pressemelding. Samtidig påpeker de at det fram til påske vil være en lav andel av den norske befolkningen som blir vaksinert.

Finn din kommune

Samtidig fører FHI nå statistikk over antall vaksinerte i Norge, både med tanke på hvor mange doser som er gitt, og hvor i landet de bor.

I denne oversikten, som FHI publiserer fra og med onsdag 6. januar, kan du gå inn og finne oppdatert informasjon om hvor mange som er vaksinert i hvert fylke og kommune.

FHI skriver at informasjonen om fylker og kommuner baserer seg på folkeregistrert adresse til den vaksinerte, og sammenfaller ikke alltid med hvor personen oppholder seg eller får vaksinen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer