Vinmonopolets åpningstider:

Sjekk polets åpningstider i julen

Polet er nå åpent på de fleste -aftener, men hva med julaften?

VINMONOPOLETS ÅPNINGSTIDER: Du har fortsatt et par dager på deg på å handle inn til jula, men polet stenger kanskje før du tror. Foto: Lise Åserud / NTB
VINMONOPOLETS ÅPNINGSTIDER: Du har fortsatt et par dager på deg på å handle inn til jula, men polet stenger kanskje før du tror. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kanskje har du tenkt å unne deg noe ekstra godt i glasset i jula, eller kanskje du har tenkt å gi bort ei flaske til jul? Hvordan var det egentlig med disse åpningstidene igjen?

Åpningstidene i samfunnet generelt utvides før jul, flere butikker er søndagsåpne, men du må foreløpig se langt etter søndagsåpne Vinmonopol.

- Åpningstidene til Vinmonopolet er lovregulert, så vi kan ikke holde åpent på søndager, eller utvide åpningstidene, sier Halvor Bing Lorentzen, direktør for kommunikasjon og samfunnsansvar i Vinmonopolet, til DinSide.

Det er også verdt å merke seg at lovverket regulerer makstider, men det er også steder i landet der det er kommunale innskrenkninger og reguleringer for salg av alkohol, som er noe mer restriktivt. Det er derfor smart å sjekke med ditt lokale pol.

Polet er heller ikke åpent julaften.

- For noen år siden åpnet lovverket for at Vinmonopolet kunne holde åpent på enkelte aftener, så vi er nå åpen på påskeaften, pinseaften og nyttårsaften - men ikke julaften, sier Lorentzen.

Slik er åpningstidene:

Uke 51: De fleste butikkene er åpne fra 10-18, men sjekk ditt lokale pol for individuelle åpningstider, for det er unntak for enkelte små butikker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer