McDonalds:

Sjokkfunn i burger: - Sinnssykt

- Magen min vred seg i to dager etter dette.

MCNASTY: Dette synet møtte den sultne McDonalds-kunden ... Foto: Handout.
MCNASTY: Dette synet møtte den sultne McDonalds-kunden ... Foto: Handout. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En McDonalds-kunde i Ohio, USA er i harnisk etter at hun gjorde et særs ekkelt funn i en Quarterponder-burger forrige uke.

Det melder den lokale nyhetskanalen Whio 7.

Kvinnen fortalte i et intervju med nyhetskanalen at hun hadde kjøpt mat til seg selv, kjæresten og sin tre år gamle niese. Kjøpet ble gjort på McDonalds Harshman Road i Riverside den aktuelle ettermiddagen.

Magen vred seg

Etter å ha pakket ut burgeren og tatt noen gode jafs, falt et lite stykke metall ut:

- Det var en nesering. Et menneskes nesering lå inni burgeren min! Magen min vred seg i to dager etter dette, sier kvinnen til nyhetskanalen.

Hun forteller at hun kastet burgeren tvert etter at hun hadde dokumentert funnet. Også kjæresten og niesens middagsmat gikk i søpla, sier hun videre.

NESERING: Det var denne neseringen som skled ut av quarterpounderen. Foto: Handout.
NESERING: Det var denne neseringen som skled ut av quarterpounderen. Foto: Handout. Vis mer

- Jeg er bare glad jeg ikke svelget den, og at det var jeg som fikk den og ikke niesen min. Men dette er sinnssykt, fortsetter kvinnen som sier hun ble forferdet over piercingen som lå blant majones og salat.

Skjedd før

Det er ikke første gangen en McDonalds-kunde har fått seg en uventet og mindre hyggelig overraskelse i maten fra fastfood-kjeden:

Tidligere i juni skrev for eksempel Dagbladet om to ulike kunder som fant tapetkniver i McDonalds sine Happy Meals for barn. Restaurantene, som la seg langflate, fikk massiv kritikk den gangen.

Kvinnen med nesering-burgeren forteller til Whio 7 at hun meldte fra om det uventende funnet til den aktuelle restauranten rett etter hendelsen. Hun la også ut en vurdering med dårlig score i restaurantens appfunksjon.

Etterforsker

Til tross for flere forsøk på å komme i kontakt med ledelsen, mener kvinnen at hun ikke har fått svar. Hun tok derfor kontakt med Dayton & Montogomery Helsedirektorat, som lovte å undersøke saken.

Helsedirektoratets kommunikasjonssjef, Dan Suffoletto, bekrefter overfor nyhetskanalen at de tok en inspeksjon mandag denne uka.

Han forteller at ingen ville vedkjenne seg å ha mistet neseringen. Han sier imidlertid at etterforskningen fortsetter, og at slikt må tas på alvor. Suffoletto forteller også at de foretok en ordinær rutinesjekk på restaurantens kjøkken og renhold.

- Vi fant ingen avvik og alt var i orden - men vi tok en ekstra runde på retningslinjer rundt matlaging for at slike ting ikke skal skje igjen, sier han til kanalen.

Flere internasjonale medier har nå omtalt McDonalds-funnet. Nyhetskanalen Whio 7 har tatt kontakt med den aktuelle restauranten, men foreløpig ikke fått noe svar.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer