Kidreel

Skal gjøre det enklere å sykle med barn

Norske gründere står bak produktet Kidreel.

KIDREEL: De norske gründerne tror at Kidreel vil gi foreldre bedre kontroll over barna når de er ute og sykler. Foto: Kidreel
KIDREEL: De norske gründerne tror at Kidreel vil gi foreldre bedre kontroll over barna når de er ute og sykler. Foto: Kidreel Vis mer
Publisert

– Jeg mener å huske at tanken slo meg først da jeg dro sønnen min på et akebrett i vinter, forteller gründer Trond Hansen.

Han er personen bak sykkeltilbehøret Kidreel, som i disse dager gjennomfører en folkefinansieringskampanje på Kickstarter.

Dra og slipp

Kidreel benytter samme prinsipp som et hundebånd med rullekobbel ved at lina rulles automatisk inn når du slipper opp og er beregnet for voksne som sykler med barn. Den fungerer som som et hjelpemiddel både for å lære barna å sykle, men også for å trekke dem opp tunge bakker.

– Da våren kom satte jeg enkelt en Stiga-snelle på sykkelen hans, og det funket egentlig helt optimalt med en gang.

– Noe alle foreldre bør ha

Kidreel festes foran på ramma på sykkelen og har en 1,9 meter lang line med håndtak, som man kan dra ut. Inne i Kidreel sitter det en fjær som sørger for at lina trekkes tilbake når man slipper opp, og det er dette som ifølge Hansen gjør produktet til en ting alle foreldre bør ha,

– Ideen er på ingen måte ny og foreldre har i lang tid brukt tau, jekkestropper og liknende løsninger for å dra barn på sykkel, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.