Tine

Skaper engasjement

Derfor har Tines yoghurtbegre bokstaver under lokket.

BOKSTAVER: Flere lurer på hva disse bokstavene er til. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
BOKSTAVER: Flere lurer på hva disse bokstavene er til. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

På det norske Reddit-forumet går diskusjonen etter at en bruker la ut et bilde av et barneyoghurtbeger fra Tine med spørsmål om hva bokstavene på undersiden av lokket er for noe.

«Sparer du 100 sånne så får du en gratis ku», skriver en spøkefullt, mens en annen foreslår at det er digital skattkiste. Såkalt lootbox.

«Gambling for barn.»

Av de mer seriøse svarene er det en som forteller at det tilsynelatende tilfeldige bokstaver under lokket på yoghurtene.

«Jeg antar det er for å lære unger alfabetet. I hvert fall det vi bruker dem til. Hvis det er noen annen mening bak vil jeg også vite det», skriver en bruker, mens en annen spøker med at du får en ny pakke med yoghurt hvis du finner T-I-N-E under lokkene.

Dessverre stemmer ikke det, men fasiten får vi av Margrete Holm Rogne, pressevakt i Tine, som forteller følgende:

- Svaret er så enkelt som at Tine Junior, i tillegg til å være et sunt måltid for kropper i vekst, også skal være med på å skape læring rundt spisebordet. Vi har bokstavene der for å lære barna alfabetet og å bygge ord.

Hun legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.